pskoda je napisal/-a:Če boš vzel vw za 1000eur, boš imel opreme glih toliko kot jo ima ferguson pa še zgonjen bo, da bo kar hudo vsaj v večini primerov. Grem pa stavit, da se da za 1000eur dobit boljšega fiata z več opreme kot pa vw
defasturias je napisal/-a:Vzami faceliftanega megana (od letnika 99 naprej) pa ne bo problemov z rjo
Golfi so pa itak precenjeni, dobiš pol manj za isti denar.
GiGi1985 je napisal/-a:defasturias je napisal/-a:Vzami faceliftanega megana (od letnika 99 naprej) pa ne bo problemov z rjo
Golfi so pa itak precenjeni, dobiš pol manj za isti denar.
za jurja bi ti imel facelift megana?![]()
Kot je že nekdo napisal, za ta denar išči avto, ki bo dobro ohranjen, ne glej na znamko. Pa megani tudi nimajo takega problema z rjo kot si mogoče misliš, oz. nič bolj kot vsi ostali avti tega letnika. Pa ne glej samo na km, glej na ohranjenost, če boš iskal avto z 100k km po števcu, v resnici pa 300k, boljše da kupiš redno servisiran avto z realnimi 200k pa še ceneje ga boš dobil kot od prekupčevalca ki je zbil km in navil ceno ....vso srečo z nakupom
defasturias je napisal/-a:Pa dobro, vrjetno ni ravno zabetonirana budget na 1000eur, najbrž mi malo več šlo, če ne gre pa za en mesec nekam delat prek študenta pa bo za facelift, cene niso kaj dosti višje, za 1500 ga že dobiš. Glede rje se pa motiš, serija meganov pred faceliftom nima pocinkane karoserije, zato je precej bolj na udaru kar se rje tiče.
Konec koncev tudi stari megane ni slab, ampak pocinkana karoserija ia še n novejši 16V motor sta definitivno vredna tistih 500eur razlike.
GiGi1985 je napisal/-a:defasturias je napisal/-a:Pa dobro, vrjetno ni ravno zabetonirana budget na 1000eur, najbrž mi malo več šlo, če ne gre pa za en mesec nekam delat prek študenta pa bo za facelift, cene niso kaj dosti višje, za 1500 ga že dobiš. Glede rje se pa motiš, serija meganov pred faceliftom nima pocinkane karoserije, zato je precej bolj na udaru kar se rje tiče.
Konec koncev tudi stari megane ni slab, ampak pocinkana karoserija ia še n novejši 16V motor sta definitivno vredna tistih 500eur razlike.
dobil ga boš za 1,5k euro samo kakšnega? Da bo treba še 500 eur vržit nanjga, pa gume, zavarovanje pa si na slabih 3k euro. Osebno priporočam dobrega 97 letnik, ki jih ni tako težko dobit brez rje, kot pa se "zapufat" za enega zjahanega megana samo da je FL. Imam veliko izkušenj z Renaulti, tako da verjemi ni tak problem vržit 400,500 eur nanjga. Pa tudi 16V motorji niso tak biser, je navaden zelo varčen in vzdržljiv, edino kar je seveda pospešek je boljši pri 16v....![]()
LP
GiGi1985 je napisal/-a:ma daj mi ne pametuj no, vsak dan delam v tem poslu, in se mi res ne da ukvarjat s pacienti kot si ti! Ajde pametnjakovič pokaži mi 5 vratnega facelift megana za 1,5k euro pa ga pojdi pogledat pa potem piši, ker očitno nimaš pojma! Od mojega strica tete kolegice je imela.....Pa tistih 500 euro je bilo mišljenih na izrednih servisih plus vse ostalo. In tista rja ki se je pokazala pri fotrovem kolegu še lep čas ne bi prišla na plan,če sploh! Najprej se rja pojavi na robih in pragovih, pa tudi če se tam pojavi kaj potem? Na takem avtu se vse odpravi za male denarja, če le nisi budalo da hodiš s 15 let staro jajco na pooblaščeni servis.
zadnja robova te staneta 50 eur in če znaš sam oz. imaš kolega je strošek minimalen v primerjavi z vsem ostalim, drži pa dolgo časa. Pa z rjavim avtom se lahko voziš, z vsemi ostalimi okvarami pa težko.
A misliš da če bo kupil 97,98 letnik bo pa cel gnil al kaj? rjo je najbolj preprosto videt, če je rjav, pač ne kupiš oz. temu primerno znižaš ceno. Čudno da se potem še clio in stari opli prodajajo.
Pa poba je napisal da išče do MAX 1000 eur. Sicer pa škoda časa, sem zaključil s teboj in to temo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov