Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Mini Me
Novinec

Kraj: Sm pa tja...

Leon fr

Napisal/-a Mini Me To jan 05, 2010 12:38 am

Zdravo!Pozna mogoče kdo ta avto?Vse info. dobrodošle

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3047428&show=1

Uporabniški avatar
grizli
Novinec

Napisal/-a grizli To jan 05, 2010 2:22 am

Tega Leona sicer ne poznam, tko da ti žal glede tega ne morem nič pomagat, zdi se mi pa zanimivo, da je avto imel ob zadnjem servisu (oktobra 2008!!!) slabih 51k km, sedaj pa jih ima 55k. Torej je isti lastnik, ki je v prvih dveh letih delal povprečno 25k km na leto, v tretjem letu naredil vsega slabih 4000 km ?!
Poleg tega bi moral biti opravljen že tudi naslednji servis (okt 2009), pa tudi servis pri 51k km je tko tko... kot je meni znano imajo servisni interval na 15k, se pravi da bi moral biti servisiran pri 45k km.

Drgač pa po slikah sodeč zgleda lep. Ga boš moral v živo preverit, pa boš potem videl kako in kaj. Želim ti dober nakup.

Lp.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To jan 05, 2010 2:51 am

Kilometrina v serivisni knjigi se mi zdi nekaj z Edigsom popravljana. Lahko da so se samo zmotli, ali pa so se kako drugače "zmotli".
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Mini Me
Novinec

Napisal/-a Mini Me To jan 05, 2010 12:01 pm

Avto se prodaja mislim da že ene pol leta zato taka razlika v kilometrih.

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Re: Leon fr

Napisal/-a Gorch To jan 05, 2010 7:44 pm

Mini Me je napisal/-a:Zdravo!Pozna mogoče kdo ta avto?Vse info. dobrodošle

Nisem čisto 100%,da gre za ta avto...ampak bila je debata na nekem forumu(možno,da tudi na a.com)...naj bi bil spredaj nekaj "poklepan" baje,da nič resnega.

Uporabniški avatar
x[Rok]x
Nov uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a x[Rok]x To jan 05, 2010 7:58 pm

Kilometrina v serivisni knjigi se mi zdi nekaj z Edigsom popravljana.

Sicer nevem kje si ti najdu edigs, ker nič ne zgleda edigsu podobn.

Drugače pa kot zgleda je bil avto na uradnem servisu serviseran in ima verjetno vozilo tudi zgodovino.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Re: Leon fr

Napisal/-a sašo5 To jan 05, 2010 8:06 pm

Gorch je napisal/-a:
Mini Me je napisal/-a:Zdravo!Pozna mogoče kdo ta avto?Vse info. dobrodošle

Nisem čisto 100%,da gre za ta avto...ampak bila je debata na nekem forumu(možno,da tudi na a.com)...naj bi bil spredaj nekaj "poklepan" baje,da nič resnega.

saj se vidi, da ma tri barve na sebi.......
Priponke
leonnn.JPG

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To jan 05, 2010 8:09 pm

x[Rok]x je napisal/-a:
Kilometrina v serivisni knjigi se mi zdi nekaj z Edigsom popravljana.

Sicer nevem kje si ti najdu edigs, ker nič ne zgleda edigsu podobn.

Drugače pa kot zgleda je bil avto na uradnem servisu serviseran in ima verjetno vozilo tudi zgodovino.

Na slikci od servisne so neki čudni odsevi in res zgleda kot, da je nekdo z edigsom popravljal. Lahko pa da ni.
Sicer pa čist enostavno...avto je absolutno za it pogledat, seveda je pametno vzet nekoga zraven, ki se zastopi in bo poiskal morebitne napake. Pa lahko se tud pokliče PSC Praprotnik pa povpraša, če je bil avto res servisiran.
Cena je pa zelo ugodna, saj noben noče bencinarje kupovat, ker folk ne ve kaj je užitek v vožnji.

lp

miha_racer
Novinec

Kraj: Rogaška Slatina/Maribor

Napisal/-a miha_racer To jan 05, 2010 8:16 pm

Ja ta avto mi ni ravno znan, ampak res vzami nekoga, ki se spozna na avte poleg, ampak nevem, če ima ta ravno AWD. Če bi jaz bil na tvojem mestu, bi po vsej verjetnosti kupil tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3396546&show=1

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To jan 05, 2010 8:57 pm

miha_racer je napisal/-a:Ja ta avto mi ni ravno znan, ampak res vzami nekoga, ki se spozna na avte poleg, ampak nevem, če ima ta ravno AWD. Če bi jaz bil na tvojem mestu, bi po vsej verjetnosti kupil tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3396546&show=1

ni primerjave pri stroških vzdrževanja

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ To jan 05, 2010 9:32 pm

miha_racer je napisal/-a:Ja ta avto mi ni ravno znan, ampak res vzami nekoga, ki se spozna na avte poleg, ampak nevem, če ima ta ravno AWD. Če bi jaz bil na tvojem mestu, bi po vsej verjetnosti kupil tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3396546&show=1

Mi je všeč tvoja izbira :) Ampak vseeno ... saj ne sprašuje po Subaru Imprezah ... sprašuje za Leona FR tako, da dajmo se tega držat. Kot je že Savinjcan napisal so stroški vzdrževanja in zavarovanja neprimerno višji pri Imprezi ... je pa lepa hehe ;)

aja pa Mini Me ... diesel pa ne pride v poštev?

LP
Matej

Uporabniški avatar
Mini Me
Novinec

Napisal/-a Mini Me To jan 05, 2010 11:04 pm

Em FR dizel je samo en pa se ta je skoraj 1500 e drazji od tega.
Poraba pri teh motorjih po vseh testih za te konje dokaj nizka.
Se kdo mogoče zastopi kaj bolj v te motorje,vzdržljivost naj bi bila baje dobra?

miha_racer
Novinec

Napisal/-a miha_racer Sr jan 06, 2010 9:30 am

Dobro, če se pa držimo Leona FR, zakaj ga pa potem prodaja toliko mesecev??! :lol:

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Sr jan 06, 2010 9:36 am

miha_racer je napisal/-a:Dobro, če se pa držimo Leona FR, zakaj ga pa potem prodaja toliko mesecev??! :lol:

Ker Seata z 200 konji težko prodaš... koelga prodaja GTIja 07 za 15k€ pa ni zanimanja... pa ima GTI večji krog kupcev kot Seat... pa še rumen je.. ;)

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Sr jan 06, 2010 11:51 am

če prideš z gnarom v roki ga bodo kr pošteno spustli glede nato kolk časa se že prodaja pa kot so ti že povedali se avto težko prodaja kar se bo naredilo tudi tebi če ga misliš met samo kakšno leto ali 2 lp :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr jan 06, 2010 2:44 pm

mito155 je napisal/-a:
miha_racer je napisal/-a:Dobro, če se pa držimo Leona FR, zakaj ga pa potem prodaja toliko mesecev??! :lol:

Ker Seata z 200 konji težko prodaš... koelga prodaja GTIja 07 za 15k€ pa ni zanimanja... pa ima GTI večji krog kupcev kot Seat... pa še rumen je.. ;)

je mogoče na netu? sam ga nisem našel, daj mi prosim link, če je gor, ker me zanima kakšen je

miha_racer
Novinec

Napisal/-a miha_racer Sr jan 06, 2010 6:48 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
mito155 je napisal/-a:

je mogoče na netu? sam ga nisem našel, daj mi prosim link, če je gor, ker me zanima kakšen je

Heh podpiram lenobo drugim, ko se jim ne da malo nazaj pogledat :lol:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3047428&show=1 tu je

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr jan 06, 2010 6:49 pm

Mini Me je napisal/-a:Em FR dizel je samo en pa se ta je skoraj 1500 e drazji od tega.
Poraba pri teh motorjih po vseh testih za te konje dokaj nizka.
Se kdo mogoče zastopi kaj bolj v te motorje,vzdržljivost naj bi bila baje dobra?

Odličen motor, res nobenih napak, res dostojni naslednik starega 1.8T. Poraba za konje je mala.
Servis ni drag, sploh če sam olje dostaviš (edin tukaj lupjo). + z lahkoto se konje še doda 8)

Zakaj se težko proda. J. ga značka (neupravičeno!!) in tak avto v večini bolj mlade pritegne, ki pa nimajo za zavarovanje 8). Zavarovanje nad 130kw kr zahteva dobro bonifikacijo. +avto je za pogledat, lahko da ga še kaj drugega j..

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Sr jan 06, 2010 6:51 pm

miha_racer je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:
mito155 je napisal/-a:

On je najbrš mislil GTI-ja...ne pa leona. :lol:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr jan 06, 2010 6:51 pm

miha_racer je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:
mito155 je napisal/-a:

sprašuje za VW GTI-ja btw :lol: :lol:
+Golf je že novejši model zunaj, mi lih zbije značkarsko prednost pr Seatu. Se pa Leon lepše pelje kot GTI (širši je)..
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov