Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

lambretta
Nov uporabnik

Porsche slo

Napisal/-a lambretta Če jan 07, 2010 9:06 pm

Kakšna se vam zdi cena tega golfa?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3321989&show=1
ps. katera barva 6ki najbolj paše?

Dazi
Novinec

Napisal/-a Dazi Če jan 07, 2010 9:46 pm

avto je ok

vem, da je že vsak avto bel, ampak temu res paše bela

rini
Novinec

Napisal/-a rini Pe jan 08, 2010 3:46 am

Men se zdi precenjen in to samo zaradi tega, ker je to testno vozilo in so z njim delali kot svinja z mehom. Ti poglej, da obstajata na netu še dva NOVA primerka serije Sidarhta, pa sta z top motorjem in top opremo za 1.500 več.

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Re: Porsche slo

Napisal/-a dask Pe jan 08, 2010 7:57 am

lambretta je napisal/-a:Kakšna se vam zdi cena tega golfa?

Če se za barvo ne moreš odločit, ti pa ni pomoči.... Drugače je pa tud meni najlepši bel. Pa glede na to, da je bil verjetno testni, ima kar nekaj kilometrov :? Ki niso bili prevoženi nežno ;)

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Pe jan 08, 2010 8:41 am

dask je napisal/-a:

Če se za barvo ne moreš odločit, ti pa ni pomoči.... Drugače je pa tud meni najlepši bel. Pa glede na to, da je bil verjetno testni, ima kar nekaj kilometrov :? Ki niso bili prevoženi nežno ;)

Ne vem, če ima to kaj veze s temo, ampak doma kupujemo že od kar pomnim, testne Volvote, in nikoli ni bilo problemov.

lambretta
Nov uporabnik

Napisal/-a lambretta Pe jan 08, 2010 9:37 am

Sicer vem , da ti avtomobili niso novi, ampak piše da so službena vozila. A so vsa službena vozila testna?

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Pe jan 08, 2010 11:49 am

1.) Porsche Slovenija je nekaj drugega, kot Porsche Ljubljana, tako da naslov ni ravno v povezavi s temo! ;) Porsche Slovenija je generalni uvoznik za vozila VW / Škoda / Audi / SEAT / VW Gospodarska vozila in Porsche s svojo mrežo prodajalcev (Porsche Ljubljana, Porsche Maribor, Porsche Koper, Berus, Vrtač, Porsche Verovškova,...).

2.) Konkreten avto ni bil ne služben, niti testni ampak je buyback od Rent-A-Car hiše...

3.) Za okvirno koliko denarja iščeš avto?!
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

lambretta
Nov uporabnik

Napisal/-a lambretta Pe jan 08, 2010 2:25 pm

15k

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe jan 08, 2010 4:42 pm

Tattoo- je napisal/-a:2.) Konkreten avto ni bil ne služben, niti testni ampak je buyback od Rent-A-Car hiše...

se pravi: od vseh slabih možnosti_najslabša.....
lambretta je napisal/-a:15k

še mal dodaš, pa maš 1.6 tdi....- novega

lambretta
Nov uporabnik

Napisal/-a lambretta To jan 12, 2010 11:19 am

Ali kdo ve, če se mogoče v bližnji prihodnosti pripravlja kakšna akcija za golfe kot je bila pri 5 generaciji champion?

touran
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a touran To jan 12, 2010 3:10 pm

saj je ravno bila Siddharta

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr To jan 12, 2010 4:06 pm

sicer je pa tko, avto si greš pogledat, vidiš v kakem stanju je, magar sabo vzameš kakega ki se malo bolj spozna na avte. ima pa tut garancijo, tko da te nima kaj skrbet.
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

lambretta
Nov uporabnik

Napisal/-a lambretta Če jan 28, 2010 3:37 pm

Kupili smo Golf 1.6 tdi, 66kw , Comfortline , temno siv, nov ,cena 16500eur. Mislim, da je cena kar ok. Jutri ga prevzamemo.

lambretta
Nov uporabnik

Napisal/-a lambretta To feb 02, 2010 5:28 pm

Danes je bil lep sončen dan, kot nalašč za občudovanje novega vozila pred hišo. Kar naenkrat pa glej ga zlomka opazim na zadnji desni luči, natančneje na delu luči , ki je na pokrovu prtljaznika počeno steklo. Malce pomislim in si rečem ,ah pa saj imamo zavarovana svetilna telesa ter odledala. Po pozornejšem opazovanju tega stekla opazim, da je steklo temnejše barve kot steklo na levi luči. Pravzaprav je višnjevo rdeče kot ga imajo golfi z opremo highline. Sum mi takoj poda asociacijo na saj veste kaj. Pokličem v avtohišo kjer smo kupili avto, povem zadevo da je luč počena, tam pa mi odgovorijo da naj avto kar pripeljem in bodo zamenjali pod garancijo. Ampak še vseeno nisem prepričan, če avto ni imel kakšne avanture pred mano in da še ni kaj nepričakovanega pod lakom. Kaj pravite na zadevo. :?:

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To feb 02, 2010 5:33 pm

Kar nekaj avtombilov se poškoduje med prevozom, zelo dvomim da je imel avto kakšne avanture ali pač.
Pojdi do kakšnega tipa ki ima merilec laka in ti bo vse jasno

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 To feb 02, 2010 5:35 pm

Po pisanju sodeč bi rajši videl da imaš okvarjeno ledvico kot pa počeno luč na novem avtu ali bognedaj celo kaj poškodovanega :?: :lol:
Ja kaj avto pelji nazaj, zamenjajo luč pa še poglej če je vse OK. Čeprav je težko verjeti ampak se včasih tudi kak nov avto polakira (več kot si večina misli) zaradi poškodb pri transportu, nakldanju, razkladanju,..... Verjemi, da avto bo ravno tako služil namenu.

P.S. čestite za nakup
Freude am Fahren

lambretta
Nov uporabnik

Napisal/-a lambretta To feb 02, 2010 5:50 pm

GiGi1985 je napisal/-a:Po pisanju sodeč bi rajši videl da imaš okvarjeno ledvico kot pa počeno luč na novem avtu ali bognedaj celo kaj poškodovanega :?: :lol:
Ja kaj avto pelji nazaj, zamenjajo luč pa še poglej če je vse OK. Čeprav je težko verjeti ampak se včasih tudi kak nov avto polakira (več kot si večina misli) zaradi poškodb pri transportu, nakldanju, razkladanju,..... Verjemi, da avto bo ravno tako služil namenu.

P.S. čestite za nakup

Hvala za čestitke in tolažbe, ampak nov avto sem kupil z namenom, da bo "nov". Ne pa da je bil že štrihan ipd.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To feb 02, 2010 5:54 pm

lambretta je napisal/-a:
GiGi1985 je napisal/-a:Po pisanju sodeč bi rajši videl da imaš okvarjeno ledvico kot pa počeno luč na novem avtu ali bognedaj celo kaj poškodovanega :?: :lol:

P.S. čestite za nakup

Hvala za čestitke in tolažbe, ampak nov avto sem kupil z namenom, da bo "nov". Ne pa da je bil že štrihan ipd.

Jaz sem istega mnenja, samo problem je menjava oz če je sploh mogoča, če se zve da je bil avto popravljen

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 To feb 02, 2010 6:02 pm

glej, če bi avto bil barvan, verjemi, da ti ne bi dali počene luči nazaj, ampak bi jo hitro zamenjali, da ja ne bi kaj opazil ;) tako da jaz mislim da tega tudi oni niso videli, seveda ne pregledajo čist vsakega avta v popolne detajle.
Kot ti je prodajalec rekel, pojdi nazaj pa boste zrihtali
Freude am Fahren

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To feb 02, 2010 6:21 pm

BBS je napisal/-a:
dask je napisal/-a:

Ne vem, če ima to kaj veze s temo, ampak doma kupujemo že od kar pomnim, testne Volvote, in nikoli ni bilo problemov.

Če dobim testni avto v roke ga tiščim prva druga do blokade, pa me nič srce ne boli če blokadira tud po pol minute. Kar z svojim nebi.
Relax take it easY
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov