dnovak24 je napisal/-a:tako malo stroškov kot si imel z accentom, jih verjemi ne boš imel na nobenem avtu več
odprema je napisal/-a:Svetujem ti, da pred nakupom preveriš se kakšen drugi forum, naprimer: če se nagibaš za Renaulta, obiščeš njihov forum, za Volvo njihov forum.... Vsak forum ima temo "prodam", malo pregledaš, mogoče ima lastnik odprto temo in si ogledaš zgodovino avta. Ponavadi se splača dati kakšen EUR več za ljubiteljsko vzdrževan avto. Tako sem jaz kupil pred tremi meseci en avto in sem z njim zadovoljen, preprodajalcem pa nekako ne zaupam. To je samo moje mnenje.
odprema je napisal/-a:Še boljše. Pogledaš servisno, če je na pooblaščencu greš z lastnikom na servis pa sprintajo zgodovino. Čist simpl.
tommy31 je napisal/-a:odprema je napisal/-a:Še boljše. Pogledaš servisno, če je na pooblaščencu greš z lastnikom na servis pa sprintajo zgodovino. Čist simpl.
Da prideš ti k meni kupovat avto za npr 1K€ ali 1,5K€ bi te nekam posla, čist tko v vednost....ti bi pri avtu za 1,5k€ servisno poštemplano, izpiske iz servisov, klimo pa da je nafilana, nove gume, letne na alu feltnah itd....pa laufu bi z dvorišča da bi se kar kadilo za tabo.![]()
Jebenti pa sej ne morem verjet
tommy31 je napisal/-a:odprema je napisal/-a:Še boljše. Pogledaš servisno, če je na pooblaščencu greš z lastnikom na servis pa sprintajo zgodovino. Čist simpl.
Da prideš ti k meni kupovat avto za npr 1K€ ali 1,5K€ bi te nekam posla, čist tko v vednost....ti bi pri avtu za 1,5k€ servisno poštemplano, izpiske iz servisov, klimo pa da je nafilana, nove gume, letne na alu feltnah itd....pa laufu bi z dvorišča da bi se kar kadilo za tabo.![]()
odprema je napisal/-a:tommy31 je napisal/-a:odprema je napisal/-a:Še boljše. Pogledaš servisno, če je na pooblaščencu greš z lastnikom na servis pa sprintajo zgodovino. Čist simpl.
Ni problema ga pač nebi kupil od tebe.
tommy31 je napisal/-a:
Ali bi ti avto vreden 1500€ peljal na uradni servis, naprimer zamenjat jermene, šponarje itd...za 700€? Če ja potem si itiot....
Jaz osebno avtomobilov ki niso skorajda nič več vredni servisiram pri kolegu v garaži.
Tist k pa kupuje tak avto pa to razume.
Zadnjič sem prodajal CLiota 99 letnik, model 2000. Bordo rdeč, el. paket in to je vsa oprema. Vse je delalo, avto je bil v 1. barvi, brez rje...za 1400€, prevoženo 130.000km. ( od 1 lastnika je bil)....servisna pa do 2006 leta ko je imel 80.000km....in mi tip nabija da da je avto vreden manj ker nima servisne knjige, ima nerealne kilometre itd.....ga odpikam 8 po domače mu jeb...m...)
Nato si je tip ogledal še baje 5 -10 takih avtov za ta denar in čet 1 teden pride da bi kupil moj avto....Seveda se mu rekel, zate je cena 1500€...in brez besed odšteje denar....
Pri toliko starem avtu ne glej servisne itd ( ker so po večini prevrteni kilometri in servisne ponarejene - osebno dobim katerokoli češ za 50€) ampak ohranjenost...motorja, podvozja in če se le da da je v 1 barvi...pa še to se vidi a je bil razbit v karambolu ali je le brvan zaradi praske na parkirišču.
5 let se ukvarjam že s tem in prosim, ne odkrivajte tople vode...
tommy31 je napisal/-a:odprema je napisal/-a:tommy31 je napisal/-a:odprema je napisal/-a:Še boljše. Pogledaš servisno, če je na pooblaščencu greš z lastnikom na servis pa sprintajo zgodovino. Čist simpl.
Ni problema ga pač nebi kupil od tebe.
Ali bi ti avto vreden 1500€ peljal na uradni servis, naprimer zamenjat jermene, šponarje itd...za 700€? Če ja potem si itiot....
Jaz osebno avtomobilov ki niso skorajda nič več vredni servisiram pri kolegu v garaži.
Tist k pa kupuje tak avto pa to razume.
Zadnjič sem prodajal CLiota 99 letnik, model 2000. Bordo rdeč, el. paket in to je vsa oprema. Vse je delalo, avto je bil v 1. barvi, brez rje...za 1400€, prevoženo 130.000km. ( od 1 lastnika je bil)....servisna pa do 2006 leta ko je imel 80.000km....in mi tip nabija da da je avto vreden manj ker nima servisne knjige, ima nerealne kilometre itd.....ga odpikam 8 po domače mu jeb...m...)
Nato si je tip ogledal še baje 5 -10 takih avtov za ta denar in čet 1 teden pride da bi kupil moj avto....Seveda se mu rekel, zate je cena 1500€...in brez besed odšteje denar....
Pri toliko starem avtu ne glej servisne itd ( ker so po večini prevrteni kilometri in servisne ponarejene - osebno dobim katerokoli češ za 50€) ampak ohranjenost...motorja, podvozja in če se le da da je v 1 barvi...pa še to se vidi a je bil razbit v karambolu ali je le brvan zaradi praske na parkirišču.
5 let se ukvarjam že s tem in prosim, ne odkrivajte tople vode...
defasturias je napisal/-a:
Tudi če ga ne voziš na uraden servis dobiš štempelj in podpis v knjigo, ter obkljukano kaj se je delalo, ter kartonček. Vsaj moj mehanik mi to naredi. Bodo pa prej sumljivi kilometri brez servisne kot s servisno, se pa tudi ponarejene servisne za 50eur skuži. Kot sem jaz pri kolegu, ko je bila ista pisava za servise v razponu parih let ter različni podpisi in pa črnilo štempljev vedno enako (ne)intenzivno
tommy31 je napisal/-a:Pri avtu za 1k€ oz2k€ ne moreš zahtevat servisno, če je ni, je ni, zakaj ne sprašuj, ker ti je lahko jasno zakaj je ni. Preveri na avtu vse kako in kaj in če je uredu ga kupi.
Ma jaz ti lahko zrihtam en napol podrt avto z servisno knjigo - potrjeno. Vse bo u kurcu, ampak servisna pa bo. A misliš, da boš šel servis potem tožit, da imaš ti ves avto napol podrt? Boš ja....veš da ti bodo dali €, samo da boš vesel. Briga njih, oni delajo kar je po spisku za narest, lastnik pa reče...ne mi menjat amortizerje, ker se vozim le po mestu, ne menjajte mi anifriza, ker je avto skoz v ogrevani garaži itd....
diske tudi ne ker bom avto prodal, lamda sonde tudi ne in katalizatorja tud ne rabim ker imam kolega na tehničnem pregledu in bo šlo skoz.....ja tko je dons...
Drugače pa kako ti bo dal privat serviser ki dela popoldan v garaži štempelj v servisno????? Nikakor....pa verjemi meni da naredi bolje kot kak neuradni brezvezni servis.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov