Tomsonman je napisal/-a:Zanima me torej kakšno imate mnenje glede izbire med temi dvemi avtomobili.
Za Ceeda vemo da je kvalitetno izdelan in vzdržljiv, malo pokvarljiv, se pravi zanesljiv avto. Oblika bolj za silo, notranjost recimo ok, je pa karavan kar mi prav pride.
Cruza pa sem nekak slučajno videl in si ga malo bolje pogledal in me je tako zunanja oblika kot notranjost precej navdušila, precej bolj kot pri Ceedu. Sama zunanjost je zelo všečna, notranjost pa po obliki spominja na kakšno Insignijo. Edina pomankljivost je da je zaenkrat na voljo samo štiri vratna različica, kjer je prtljažni prostor bistveno manjši in težje dostopen kot pri Ceedu.
Zanima pa me ali je to vse skupaj (lepa zunanjost in notranjost) samo tako na prvi vtis in je sam avto kar se tiče same vožnje, kvalitet izdelave in pokvarljivosti bistveno slabši od Ceeda?
Cenovno je pa praktično z isto opremo in malo močnejšim motorjem Cruze za kakšnega tisočaka cenejši od Ceeda.
Če ima kdo mogoče izkušnje z obema bi bil vesel kakšnega komentarja ...
WMB je napisal/-a:Kje to piše kar si napisal za Ceeda???? Prvič slišim.
Če bi to držalo bi verjetno vsa ostala avtoindustrija propadla že 1 leto ko je ta model prišel ven....ker slovenci pač radi kupujemo najcenejše in seveda najkvalitetnejše...![]()
Slicker je napisal/-a:sicer nikoli ne vsiljujem drugih avtomobilov od izbranih, ampak jaz bi za ta denar pogledal za čem takem:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3414194&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3298559&show=1
Kaj pa pol sanjaš o Cruiseju če ni karavana. Če rabiš karavana ga rabiš in ne gledaš limuzin. Greš kupiš Ceeda pa čez 1l ugotivuš kako si se zajebal ker je cena padla v 1 letu na 12t€ ali manj iz 17t€. Raje poglej kake avte ki držijo ceno in so boljši od obeh glede na to da € niso problem. Pa tudi avti ki so npr stari samo 1 leto in so "rabljeni" so boljša izbira če kupuješ avto ki je pol v tem primeri avto malo višjega cenovnega ranga.lp.Tomsonman je napisal/-a:Sebring izgleda zanimivo in ponuja dosti za to ceno, samo motor je malo "prevelik" in pa na NCAP testu ga sploh ni, so pa ostali Chryslerji ki so tam, ZELO slabo ocenjeni, tako da ...
Cruze je res ugoden in varen avto, ko bi le vsaj petvratni model obstajal, če že karavana ni ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov