kolesar je napisal/-a:predlagam da za tako kilometrino kupi nov avto...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3018812&show=1
takle megan mu bo pil 5,5
http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/41-Renault/372-Megane.html?fueltype=1&constyear_s=2009&power_s=77&power_e=79
seveda lahko razmisli tudi o močnejšem motorju samo potem malo več spije...
pač lahko gre pogledat, pa vidi...
men audi ni nekak za dolge vožnje, pretrdi zici se začnem pol prestavlat po zici, majka je zračno vzmetenje (recimo mercedes, od cenjših pa citroen c5)...
drugače laguna se dobi tud kako za solidno ceno z malo km... samo pač ne točno takšna kot si zamisliš...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3456792&show=1
mihaing je napisal/-a:
AUDI, kar nekako ne morem opisati občutkov ker me ni navdušil na nobenem področju. Naj ti o tem pove kateri drugi
tristan01 je napisal/-a:Moj osebni izbor bi bil BMW 320d (177KM .....
sašo5 je napisal/-a:najboljši motor med vsemi 2.0 dizli na" kugli zemaljski".....in ne mi oporekat.....
Tattoo- je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:najboljši motor med vsemi 2.0 dizli na" kugli zemaljski".....in ne mi oporekat.....
Ampak ti moram oporekati, ker obstaja še boljši motor med vsemi 2.0 dizli na "kugli zemeljski":
BMW-jev tehnološki biser: 123d
...res pa, da prihaja iz iste tovarne!
radar je napisal/-a:njemu je všeč 6valjnik in tudi seveda zvok in umirjenost tega dizla - zato nekako pri bmw vstraja na 6 valjniku (drži se reka, da je pravi bmw le 6 valjni bmw), po drugi strani ima pa omenjeni motor in seveda navor 1300-3250 vrt/min ter zelo majhna poraba cca. 7 l (motorr imam 3000 ccm), v nemčiji je pa tudi 325 kar velik.
nima pa izkušenj tudi z porabo 330 d ali pa celo 330 xd (to so na AM namerili cca. 11 l), 4L razlike pri 45 kkm pa se tudi že pozna - zelo lep dopust za družino..)
sam videz lagune mora biti GT, drugače mu je nekako siva miška, drugače pri audiju pa gleda s-line (sem pozabil napisati)...
passat pa novi CR motorji?
kaj pa uradno zmanjšanje moči?
lp
radar je napisal/-a:
Zanima ga tudi, če je možno motorju tudi uradno znižati moč (motorju se da) ter ga tudi homologirati - pač ga pri laguni v oči bode 1kW preveč...
sašo5 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:
AUDI, kar nekako ne morem opisati občutkov ker me ni navdušil na nobenem področju. Naj ti o tem pove kateri drugi
čisti dokaz , da si brezveznajk, neke vrste dibidus![]()
mihaing je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:
čisti dokaz , da si brezveznajk, neke vrste dibidus![]()
kolesar je napisal/-a:sem se včiraj vozu iz lj, vsi BMW-ji so bli zarad sneženja na desnem pasu pa lepo počasi... (razne 3-ke..)
radar je napisal/-a:za zadnji pogon vemo, kaj pomeni - v dobrem in slabem....
Zavedati pa se je potrebno, da ni vse v pogonu, ampak v glavi voznika - lahkoimaš 4 kolesni pogon, pa b***** za volanom.....![]()
drugače pa ga zanima še to, kako je z turbinami pri bmw-jevih 6valjnikih, kajti pri 4 valjnih dizelaših naj bi bile kar problematične...
drugače pa ga sodelavec prepričuje za na test volva v70 D5, tako, da je še vse možno....
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov