soniboi je napisal/-a:Sej načeloma so Švabi res prva liga.Golf 5 je za mene super avto, vendar nažalost majhen za družino. Zanima me realna kvaliteta ne kreganje boljši-slabšiMogoče se bo pa kdo potrudil
Zanima me predvsem kvaliteta Francoza.
adamovc je napisal/-a:soniboi je napisal/-a:Sej načeloma so Švabi res prva liga.Golf 5 je za mene super avto, vendar nažalost majhen za družino. Zanima me realna kvaliteta ne kreganje boljši-slabšiMogoče se bo pa kdo potrudil
Zanima me predvsem kvaliteta Francoza.
Ker je 5008 dvojček Citroena C4 Picasso je verjetno res malce bolj kvaliteten od Tourana (čeprav ta po prenovi ni več taka katastrofa glede kvalitete, kot je bil pred tem), a dandanes ni velikih razlik med firmami, odvisno kakšno srečo imaš.
Ceed je napisal/-a:Ne zastopim kako lahko govorite o slabi kakovosti Tourana in mu potem svetujete renoja? Kot se vidi iz ADACove statistike, so vsi renoji (tudi Megane, Laguna...) prve dve leti življenja daleč najslabši. Scenic -45, Touran -20. Touranu so napake odpravli in je zdobra stestiran, Scenic je šele na trg prišel.
Se je reno toliko zresnil, da bo prvo leto pod zdajšnjim Touranovim indexom 4.6 ali bo x10?![]()
Zagotovo je Touran med dvema boj sigurna izbira.
Hehe, za Golf Plus lahko rečeš da je povišan golf, pri touranu je IMO malo več razlike.soniboi je napisal/-a:Touran deluje povišan Golf 5 kar trenutno tudi vozimo
Meni se sicer touran ne zdi utesnjen... no ampak okusi so različni.soniboi je napisal/-a:vendar mene ni prepričal. Je preveč utesnjen in premalo odpreme ima kod Peugeot.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov