MrOizo je napisal/-a:odločam se med dvema golfoma in se nikakor ne morm odločiti zato me zanima bi kaj vi raje vzeli
1.9 tdi 90km trendline 2006 70.000km črn ali
1.9 tdi 105km comfortline 2004 150.000km srebrn
trio adio je napisal/-a:čipanje je 100-450eu,odvisno od kvalitete čipa.
BS-speed je napisal/-a:trio adio je napisal/-a:čipanje je 100-450eu,odvisno od kvalitete čipa.
Me prou zanima kaj ti sklepaš pod kvaliteto čipa. Vsi bi nekaj čipal, če je original 90 konjev naj ostane originalno, ker z čipanjem se pri turbo motrjih samo povečuje tlak v turbinah in to pomeni manšo vzržljivost. V praksi zmanša delovno območje delovanja motorja, oz. samo v določenih obratih je velika moč in navor ne pa čez celotno območje. Js ti priporočam 105 km ker za povprečnega voznika je čist dovolj.
King1 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:MacAudio je napisal/-a:1.9 90 konjski je za na večn. To je neuničljiv motor. Pa v tvojem primeru ma malo km prevoženih.
to ni isti motor kot je bil v golf iv ali v golf iii.
@abbe ali mi lahko prosim razložiš razliko. Namreč tudi jast sem mislil, da je isti.
Hvala.
lp
abbe je napisal/-a:King1 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:MacAudio je napisal/-a:1.9 90 konjski je za na večn. To je neuničljiv motor. Pa v tvojem primeru ma malo km prevoženih.
to ni isti motor kot je bil v golf iv ali v golf iii.
@abbe ali mi lahko prosim razložiš razliko. Namreč tudi jast sem mislil, da je isti.
Hvala.
lp
pri golf iii pa golf iv ma 90 ps motor bosch pumpo.pri golf v pa ma pd sistem vbrizga
need 4 speed je napisal/-a:Postopek je povečini podoben ja.Je pa pa odvisno kakšno mapo ti naloži.Lahko je narejene prav za tvoj avto na valji-to je dosti dražje kot predpripravljene mape.
MIslim, da večina tunerjev običajne avte čipa po vnaprej pripravljenih mapah.Verjetno je pa teh map tudi več vrst-nekatere bolj preizkušene in kavlitetno narejene (krivulja moči in navora) kot druge.
In pa seveda koliko ti zaračunajo samo storitev.
MacTron je napisal/-a:off: Kaj se mora vedno vse verjeti novincu? v tem primeru uporabniku trio adio
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov