Škoda, ker ne poskusiš za 4000-5000 evrov tam bi se že dalo dobit nekaj dobrega. Obstaja meja do 3000 evrov so same stare kripe stare 10 let max.l.00 (jah piše 01 prva reg. letnik pa je 00), dobiš puntota l.02 za ta denar, ampak dvomim, da ti je punto všeč.
Sam za primer:
Terensko vozilo l.05
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3484903&show=1
Ampak vprašanje je, če sploh lahko dobiš toliko kredita. Sicer pa nisi edini v Sloveniji, ki si nebi želel vozt dober avto, tud jaz se vozim v 400 evrov vrednem avtu (hahaha četrt vrednosti avta je bila vinjeta) in kaj čem iščem avto do 3500 evrov pa se prodajajo samo KRIPE NIČVREDNE stare 10 let, moja avto pa je star 11 let. Sam ne najdem popolnoma nič pametnega za ta denar, saj včasih si pogledal na oglase pa se je najdlo tja in sem kakšen ugoden avto in si ga nabavil, ampak očitno je preprodajalcev veliko, ki svoje kripe cenijo na visoke cene. Primer:
V Nedeljo se je v KP prodajal Seat Leon za 2000 evrov, klima bi ga šel gledat, ampak nisem imel volje, avto je itak do večera šel in že čez čas se je prodajal za 3200 evrov očitno preprodajalec, vsaj kilometri pa so ostali enaki.
Recimo Seat ibiza l.2000 s klimo za 2000 evrov se mi tudi ne zdi draga, toda na žalost ni nobene s pravim motorjem, klimo in 5 vrat.
Kakršn koli avto boš kupoval z vsakim boš mel stroške, najbolje bo, če si kupiš Korejca (500-600 evrov)recimo Hyundaia so ZELO vzdržljivi glede na vrednost avta, letnik....beri komentajre preko googla pa boš videl da recimo Accent skoraj vsi hvalijo. Moj ima 131000km v tem času menjane samo zadnje pakne, narejen velik servis, ploščice spredajin potrebno bo menjat teflone in dihtngo glave to je potrošni material....zaenkrat sicer še dela in očitno bo še dolgo časa delal, hm rja pa ga le napada.
Nimaš kaj še naprej bom držal ribiško palico nad vodo in čakal na veliko ribo pa četudi bo minilo mesec, dva in več.