domen_ je napisal/-a:O, moj soimenjak!:)
Js bi predlagal Megana bencinarja 1.6 16V, npr:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3479992&show=1
ali pa Xsara tudi bencinar 1.6, npr:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3484592&show=1
Pri Xsari sicer pravijo, da je bolje gledati facelift (npr. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3402082&show=1), ampak to je ze precej na meji tvojega proracuna, na meji pa ni dobro biti.
abcabc je napisal/-a:..., ker si ravno novinec na tem forumu bi te samo opozoru, da bodi ZELO ZELO previden pri nakupu vozila, nikar ne kupuj avto na blef, na trgu je zadnje čase OGROMNO nategatorjev bi rekel, da že na vsakem vogalu ti hočejo prodat zjahan avto. Jaz tudi ta čas kupujem nekaj do 3000 evrov, morda 3500 evrov pa ne dobim nič pametnega, kar bi bilo vredno kupit. Tisti, ki kupuje prvi avto bo že nekaj dobil, jaz pa ga že imam, star 11 let, ampak dober/delujoč, problem pa je rja...nima klime
Zadnjič sem na avto.net videl, da nekdo prodaja nedaleč stran od mene eno Primero l.01, prodajalca sem poklical in se zmenil za ogled, po telefonu ga nisem spraševal veliko, ker zadnje čase vsi lažejo, ko pridem k prodajalcu in mi pokaže avto ....me je šokiralo, kaj vse je avto dal že skozi. Motor menjan, rja na zadnjih obrobah, počen avspuh, požgani zici od čikov, karamboliran avto in s tem slabo popravljen, slabe zavore, nisem sploh hotel več pregledovat naprej, ampak sem samo šel. En dan kasneje grem pogledat eno Hondo in eno Ibizo. Gledam Hondo in se čudim kaj za boga je ta človek vozil v tem avtu, morda hlevski gnoj, gradbeni material ali celo vozil kakšen teleta, se obrnem in grem, gledam čez čas ibizo, lepo spucana in počepnem zadnji bok farban, gledam vrate tud, gledam blatnik tud fabran in potem ugotovim, da je bil skoraj celi farban, rja nepogrešljiva....spet razočaran grem. Še pred kakimi 14 dnevi gledam Carismo, rja na eniizmed obrobi in rahlo obtovčen avto od toče, tukaj bi lahko še kaj pogledal, ampak OK tega sem šel samo tako pogledat, ker sem bil ravno blizu ....potem grem kake 14 dni nazaj gledat Seat Toledota l.00, avto brez rje zalomilo pa se je pri zjahanemu motorju, prodajalec je trdil, da z motorjem ni nič narobe, jaz ap sem bil trdo prepričan, da je nekaj narobe, tik pred koncem, ko sem se hotel usedit v avtu pa slišim lejte lahko se zmenmo za eno ugodnejš ceno....potem že vem kje sem.
Nategatorji so na vsakem vogalu. Res je da za ta denar ne moreš dobit nov avto, ampak za ta denar, ki ga ni malo bi se pa lahko dobil spodoben avto.
Res bodi reviden, kaj kupiš.
abcabc je napisal/-a:Motiš se nisem tak, da bi avto vsakič pucal, dejansko svojega že 3 mesece nisem spucal in je notri 1cm smeti.
Trg z avti je prenasičen in ne moreš kr en zjahan avto kupit.
abcabc je napisal/-a:Motiš se nisem tak, da bi avto vsakič pucal, dejansko svojega že 3 mesece nisem spucal in je notri 1cm smeti.
Trg z avti je prenasičen in ne moreš kr en zjahan avto kupit.
abcabc je napisal/-a:En dan kasneje grem pogledat eno Hondo in eno Ibizo. Gledam Hondo in se čudim kaj za boga je ta človek vozil v tem avtu, morda hlevski gnoj, gradbeni material ali celo vozil kakšen teleta, se obrnem in grem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov