marko01 je napisal/-a:Tisti srebrn na Ptuju je živi polom sem od njega kupil plavega coupeja za dele, pa sem srebrnega si vredu pogledo..... Dejstvo pa je da cena na avto.net pa dejanska vrednost vozila je pa spet drugo. Ne rečem da neboš za njega dobil 4000 €, ampak dejansko tok ni vredn.
obcasnigledalec je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:Tisti srebrn na Ptuju je živi polom sem od njega kupil plavega coupeja za dele, pa sem srebrnega si vredu pogledo..... Dejstvo pa je da cena na avto.net pa dejanska vrednost vozila je pa spet drugo. Ne rečem da neboš za njega dobil 4000 €, ampak dejansko tok ni vredn.
uu, nisem vedu, da ga je nekdo s tega foruma uzel. Sem šel gledat plavega, da bi ga nazaj skupi sestavil ampak je bil preveč zdelan zame. Pa potem sem izvedel še celotno zgodovino avta...
montezemolo je napisal/-a:ko danes prodajaš avto ni važno koliko in kakšno dodatno opremo ima. koga briga ali ima park senzorje, xenon, zatemnjene šipe pa nevem kakšen sound sistem (po možnosti še vse naknadno vgrajeno). to imaš lahko zase, ko pa prodajaš avto ti bo pa vsak pokazal na tistega najcenejšega na avto.net in to je to. žal.
važno pa je, koliko je avto star, kako je ohranjen in ali je redno servisiran. zato sem mnenja, da je boljše dati nekaj denarja za recimo poliranje avta in notranje kemično čiščenje kot pa za neke glupe zvočnike. avto takoj izgleda veliko bolje ohranjen in bolj originalen...
marko01 je napisal/-a:obcasnigledalec je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:Tisti srebrn na Ptuju je živi polom sem od njega kupil plavega coupeja za dele, pa sem srebrnega si vredu pogledo..... Dejstvo pa je da cena na avto.net pa dejanska vrednost vozila je pa spet drugo. Ne rečem da neboš za njega dobil 4000 €, ampak dejansko tok ni vredn.
uu, nisem vedu, da ga je nekdo s tega foruma uzel. Sem šel gledat plavega, da bi ga nazaj skupi sestavil ampak je bil preveč zdelan zame. Pa potem sem izvedel še celotno zgodovino avta...
Avto se je odkupil samo zaradi prodaje po delih. Da bi ga pa skupaj delav hehe bi te pekla glava, kaj vse se je našlo ko se je avto razdiral
@monster_d: dražji so edino karoserijski deli...dočim servisi in vse ostalo ni nič dražje kot pri ostalih - deli za veliki servis vse komplet (vsi možni filtri, napenjalci, jermeni, vodna črpalka, motorno olje, svečke) so me stali pod 200 eur...ne vem tudi, zakaj ne bi bil avto primeren za kako starejšo osebo, katera bi želela imeti coupeja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov