Daedalus je napisal/-a:Pardon za nekonstruktiven začetek odgovora, ampak...predelava na plin? Splača? Takšne "avte" se ne kupuje, če te skrbi poraba...![]()
Poskus konstruktivnega odgovora: tvoj stric naj ne pričakuje preveč, razen muscle-feeling huge-ass ameriškega pickupa...varnost v p****, podvozje v p****, terenske sposobnosti->non-existant itd. ...pa ne me pojest, to je moj "internet knowledge", in ČE me kdo z osebnimi izkušnjami popravi, je čist OK.
PS: Motiv za nakup pa je...?
Daedalus je napisal/-a:Pardon za nekonstruktiven začetek odgovora, ampak...predelava na plin? Splača? Takšne "avte" se ne kupuje, če te skrbi poraba...![]()
Poskus konstruktivnega odgovora: tvoj stric naj ne pričakuje preveč, razen muscle-feeling huge-ass ameriškega pickupa...varnost v p****, podvozje v p****, terenske sposobnosti->non-existant itd. ...pa ne me pojest, to je moj "internet knowledge", in ČE me kdo z osebnimi izkušnjami popravi, je čist OK.
PS: Motiv za nakup pa je...?
mihaing je napisal/-a:pa glih zdaj ko so uvedli nov davek![]()
![]()
,bo dal samo za paprije on davke 10k EUR
saj se jih v slo tudi prodaja in bo vsekakor ceneje
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3440730&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3460555&show=1
Daedalus je napisal/-a:varnost v p****, podvozje v p****, terenske sposobnosti->non-existant itd. ...
cruiser1 je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:varnost v p****, podvozje v p****, terenske sposobnosti->non-existant itd. ...
In kje si to zvedel? 100% sem, da si si to kar sam na hitro izmislil samo, da lahko pljuvaš po avtomobilih, ki ji ne maraš in ji še nikoli niti videl nisiIn ker predvidevaš, da jih tudi vsi ostali na tem forumu še niso videli si prepričan, da ti bojo itak vsi verjeli. Kaj je smisel tvojega postanja? Se zdaj dobro počutiš, ker si podal tako pametne in strokovne podatke o ameriških jajcih?
Pa primerjava z vsaj enkrat dražjim X5 in ML je tudi traparija, da ne omenjam, da sta to dva popolnoma različna tipa vozil in razredov.
Je pa res, da je lahko marsikdo razočaran, ker od delavskih pick upih napačno pričakuje luksuzen avto!
BeMyWagen@
Če še ni prepozno poglej ZS
Andraz3d je napisal/-a:mja, ameriski pickupi, sploh te vrste, imajo precej tocno namembnost. In ob njej seveda jasne pomanjkljivosti. Ena najvecjih v evropi je drago vzdrzevanje, ker so deli pac redki in dragi. In pocasi se jih dobi. Zgodba na ameriski celini je seveda cist kontra in so naceloma ti avti poceni za vzdrzevat.
Glede na to da je dodge, najbrz kaksne blazne zanesljivosti ni za pricakovat, ceprav so teli avti tolk basic, da ni nobene inteligentne elektronike, ki bi lahko crknila.
Andraz3d je napisal/-a:
25 jurjev za rabljenega, v evropi, je seveda cist prevec denarja. In se splaca delat uvoz iz amerike pomojem, ker so teli avti pac zelo poceni.
Andraz3d je napisal/-a:Treba se je pa neki zavedat. Vsi pravi pickupi so notri za evropske razmere cista groza. In to ameri sele zadnje case dojemajo (poglej novo super duty ford verzijo, ki je notri v resnici špica).
Daedalus je napisal/-a:...pa ne me pojest, to je moj "internet knowledge
Daedalus je napisal/-a:Pa ga je že peljal? Glede na to, da je vajen raznih X5, ML itd., bo pomojem zelo razočaran, kljub videzu. Približno tko, kot če spoznaš eno blazno hudo bejbo, jo pripelješ domov, pol pa ves razočaran ugotoviš, da slabo vidiš, ker ima gor kilo mejkapa, 3 kile silikona, in da je u postli ko vreča krompirja. Alpa še huje, da je transvestit.![]()
Daedalus je napisal/-a:V glavnem, skrbeti ni, po testni vožnji si bo verjetno premislil...
Andraz3d je napisal/-a:hehe, evropskega ti takorekoc ne morem pokazat, ker ni primerljivih. Japonski se mi pa naceloma vsi zdijo bistveno lepsi, ceprav ne vem, ali sploh obstaja kateri na EU trgu, ki je po velikosti primerljiv s temi monstruni.
btw, tudi sam bi gledal F serijo... f250, ce se ze rabi kračo.
sonic je napisal/-a:Če strica skrbijo stroški goriva, zakaj potem ne poišče raje kakšnega z diesel motorjem? Saj v Nemčiji je dosti RAM-ov, nekaj jih je tudi z velikimi dizel mašinami.
Kupovanje velikega bencinskega V8 nima smisla, če misliš gledat vsak deci (no, raje liter) porabe.
gofra je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:Ne vem zakaj bi bile terenske sposobnosti-non existant, sej to ni fiat panda. Nekaj se pa le lahko pričakuje od tega avtomobila.
Panda ima za svojo ceno, dimenzije in pogon izvrstne terenske lastnosti - edini minus je nizko namescen diferencial.
LpF
Uribobo je napisal/-a:Jaz osebno sm tud mahnen na ameriške pick upe, sploh Ram l.2010 mi je zelo lep. Sam kot ste že eni povedali je problem DMV in cene goriva pri nas. Tisti k pa kvaliteto amerikancev šimfate, poglejte si mal toyoto pa hondo.