Potem je najbolj pametno pozabiti oba in vzeti VW Golf VI, ker je na voljo z odličnim 1.4 TSI motorjem (če si zelo zahteven glede zmogljivosti; če pa si le srednje zahteven, bo povsem dovolj novi 1.2 TSI, še vedno je živahnejši kot atmosferski 1.6 bencinarji)..Z. je napisal/-a:Zanimam se za bencin motorje
.Z. je napisal/-a:Zdaj se pa zelo resno odlocam o nakupu nove Mazde3 sport 1.6i CE (105Km), ali pa Forda fucusa Trend 1.6 (101Km).
Oba avta sta mi zelo vsec, tako zunanjost kot notranjost.
sonic je napisal/-a:Potem je najbolj pametno pozabiti oba in vzeti VW Golf VI
TrijoAdijo je napisal/-a:Off: Hjoj...kake mate eni...govora je o mazdi in fordu...pol se pa najdejo anti...ki ponujajo gnojfa 6![]()
![]()
![]()
On topic: Oba avta sta dobra. Vzem testnega v roke, pa se boš sam najbolje odločil kaj ti paše.
LP!
BeMyWagen je napisal/-a:Na tvojem mestu, bi se definitivno odločil za nakup mazde 3. Zadnje čase slišim same pohvale o omenjenem avtomobilu in nasplošno o mazdah. Peljal novo mazdo 3, relacija Vransko-Ljubljana in nazaj, najbolj mi je všeč izgled avtomobila, lega vozila na cesti je zelo dobra, menjalnik je natančen in ima veliko opreme, pa tudi v notranjosti se mi zdi material kar kvaliteten. "Slaba" stran avtomobila je za moje pojme hrup pri visokih vrtljajih v notranjosti in pa prostornost v zadnji klopi. Z novim focusom nimam izkušenj in ti žal ne znam povedati nič o njem. vendar prejšnji modeli vem da so imeli odlično podvozje in lego na cesti. Mislim da z nakupom nove mazde 3 nimaš kaj zgrešiti, vendar odločitev je tvoja. Želim ti uspešen in pameten nakup.
Lp
Saj zato. Iz napisanega ni mogoče razbrati, ali so zanj ostali avti povsem nesprejemljivi. Če dejansko noče drugega kot Forda ali Mazdo, bo predloge o Golfu (ali npr Ceedu, hehe) pač ignoriral.Polo78 je napisal/-a:Kar se pa ponujanja Golfa tiče... Če je avtor teme že odločen, če lahko malo karikiram, da bo izbiral med pomarančami in mandarinami, mu je nesmiselno ponujati hruške. Če pa še ni odločen in je odprt tudi za druge predloge, je pa Golf s TSI motorji dejansko vreden razmisleka.
INFINITI je napisal/-a:Tukaj je en dober primerjalni test bil nazadnje:
http://www.autobild.de/mmg/mm_bildergal ... =SON-TESTB
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov