RENAULTx je napisal/-a:Imam nekaj ponudb za avto ampak mi nobena ni "čisto" po volji.Zagrel sem se za en avto ampak prodajalec (kot dostikrat) daje samo EN ključ,pa ključ od daljinca še.
A kdo lahko pove koliko bi približno stala MENJAVA starih ključavnic z novimi pri avtomehaniku? Če je kje to ugodno,bi najraje dal takoj ko kupim avto to menjat,ker prodajalec lahko reče da ima 1 ključ,v bistvu ma pa 2,enga pusti sebi,in en dan samo odpelje...
Da ne zahajam - lahko kdo da okvirno CENO ali LINK...ali se MENJAVA KLJUČAVNICE MORA VPISATI V SERVISNO KNJIGO ali kam navesti posebej?
(zaradi korektnosti,da je legalno itd)
RENAULTx je napisal/-a:Sprašujem za avto letnik 97 ali 98 v mojem primeru Fiat Punto. Ta cena bi bla za kakšne Mercedeze višjega ranga- pismo pa saj ne dajem zlato ključavnico ampak navadno ključavnico z dva ključa da to monter zmontira in da se vpiše kamor je treba da je to legalno.
Aha,vrat BO imel (ker ga nisem še kupil,ker mutijo) al 3 alpa 4 - če neštejem vrat od prtljažnika.
Aleks666 je napisal/-a:Živjo, si bom kar sposodu to temo... pri meni je tako, da si ogledujem cliota 1 1.4 RT letnik 1995 3 vraten. Ko sem šel prvič na ogled sem ugotovil, da že ima drugačen ključ za zadnja vrata ampak tudi ta ne odklenejo teh vrat. Predvidevam, da je bila ta ključavnica že menjana in zopet je pokvarjena. Sedaj pa me zanima kje se da dobit eno samo tako ključavnico?
Avto tudi trenutno nima tehničnega pregleda, a bi kaj komplicirali zaradi tega?
eentox je napisal/-a:Aleks666 je napisal/-a:Živjo, si bom kar sposodu to temo... pri meni je tako, da si ogledujem cliota 1 1.4 RT letnik 1995 3 vraten. Ko sem šel prvič na ogled sem ugotovil, da že ima drugačen ključ za zadnja vrata ampak tudi ta ne odklenejo teh vrat. Predvidevam, da je bila ta ključavnica že menjana in zopet je pokvarjena. Sedaj pa me zanima kje se da dobit eno samo tako ključavnico?
Avto tudi trenutno nima tehničnega pregleda, a bi kaj komplicirali zaradi tega?
Ja zadnja ključavnica se je pokvarila in so jo zamenjali z rabljeno od drugega cliota verjetno ker je že spet pokvarjena.
Lahko ponoviš vajo in greš na odpad iskati drugo (+ključ), lahko pa izbereš dražjo varianto in menjaš vse 4 ključavnice da boš imel ključ za vse enak.
Na tehničnem meni še nikoli niso odklepali in zaklepali avta tako da to ne skrbi.
GorazdO je napisal/-a:Jaz bi šel na tvojem mestu drug avto gledat;
eentox je napisal/-a:GorazdO je napisal/-a:Jaz bi šel na tvojem mestu drug avto gledat;
pri cliotu l.95 je pa ključavnica na zadnih vratih res najmanjši problem če vse ostalo kokrtok štima...
eentox je napisal/-a:GorazdO je napisal/-a:Jaz bi šel na tvojem mestu drug avto gledat;
pri cliotu l.95 je pa ključavnica na zadnih vratih res najmanjši problem če vse ostalo kokrtok štima...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov