TUNING_BOY je napisal/-a:Zdaj spet kolk starga, pa dizl al bencinar (po kilometrih mislim da kr bencinar)... Mislim da kot karavan bi tam okol 2000 letnika lahk kaki audi a4 avant, bmw 3 touring, vw passat variant,... Kaj takega
dms je napisal/-a:Zakaj bi zaradi enega člana več sploh menjal avto. Ne bi rekel,če bi imela 3 otroke in 4. na poti. Mi hodimo kampirat z enimi kolegi. Mi mamo laguno oni majo pa megana 2004 letnik,pa majo 3 otroke,pa zbašejo vse v avto za 14 dni kampiranja. Glih celo stanovanje pa tudi ni potrebno nesti s sabo.
Moj predlog. Če vam sedanji avtomobil dobro služi,ga imejte še naprej. Včasih smo s fičkom hodili na morje,pa smo bili tudi 4-članska družina,pa je bilo nam otrokom vse super,sam da smo šli na morje. Se mi zdi,da smo predvsem starši nagnjeni k temu,da rabimo za vsakega novega člana drugi,še večji avto.
mire je napisal/-a:Ce pride se 4otrok in ce spet kupiste karavana bo spet potrebna ob prihodu otroka menjava avta.
nejča je napisal/-a:- 3 članska družina (kmalu načrtujemo tudi 4. člana)
esem je napisal/-a:mire je napisal/-a:Ce pride se 4otrok in ce spet kupiste karavana bo spet potrebna ob prihodu otroka menjava avta.
Pričakujejo 2. otroka
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov