zakmb je napisal/-a:Zanima me vaše mnenje. Vem, da je stvar okusa pa vendar... kateremu vozilu bi vi dali prednost in zakaj ? Ko sem sedel v fluence sem dobil občutek, kakor da sem se vsedel v plastično škatlo.... filing v Octaviji pa je drugačen... Oktavia ima novo mašino ... tudi poraba bi naj bila manjša... Prosim vas za vaše mnenje, poglede. pomisleke.... Hvala vsem že vnaprej;
gregga je napisal/-a:Fluenca ti odsvetujem...kot si sam povedo, plasticna skatla...btw, na servisu smo ga ze popravljali, medtem ko ga se nekje v SLO se prodat niso uspeli
![]()
...tolk o tem...
kupi nemca....se splaca, sploh VAG koncern![]()
JamesTheMan je napisal/-a:Danes lahko crkne vsak avto. Tako, da ni znamke ali pa avtomobila, ki bi bil 100% zanesljiv, sploh ne pri tako masovni proizvodnji in toliko različnih delov, narejenih po različnih državah po celem svetu.
VAG je bil zanesljiv avto v časih Golfa I in II, zdaj pa je že daleč od tega...
Glede na zgolj te podatke, lahko rečemo bore malo oziroma nič. Lahko špekuliramo o slabi izdelavi, lahko špekuliramo o slabem delu servisov, lahko špekuliramo da dotični lastniki delajo z motorjem kot svinja z mehom (BTW slednje je pomojem precej krivo za pogoste okvare Renaultovih dCi motorjev, da ne bom samo VW branil)...jack86 je napisal/-a:Inteligenca na vrhuncu! Pred kratkim je prjatlu passat 2.0tdi ribnu, predvčerjšnim smo še enga passata 1.9TDI 2007 letnik rinl s ceste. Kaj lahko tuki rečemo glede kvalitete?
sašo5 je napisal/-a:JamesTheMan je napisal/-a:VAG je bil zanesljiv avto v časih Golfa I in II, zdaj pa je že daleč od tega...
malo se vzdrži takih bolanih komentarjev
![]()
.....ali pa si mogoče lastiš novega golfa/audija in si kompetenten za dajat take izjave....
JamesTheMan je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:JamesTheMan je napisal/-a:VAG je bil zanesljiv avto v časih Golfa I in II, zdaj pa je že daleč od tega...
malo se vzdrži takih bolanih komentarjev
![]()
.....ali pa si mogoče lastiš novega golfa/audija in si kompetenten za dajat take izjave....
Najprej preberi kar sem napisal nad tem stavkom. Danes, ko so avtomobili polni eletronike, sestavljeni iz delov, ki jih izdelujejo po celem svetu in tudi državah, kjer ne slovijo po kvaliteti, lahko crne VSAK avto. Nihče mi ne bo pravil, da določen avto ne more crknit. Samo poglej topik okvare vozil in poglej kaj vse se najde tam. Novi, stari, kitajski, nemški, francoski, italijanski, skratka brez izjeme.
Je pa ta tem forumu še vedno miselnost, da določena znamka ne more crknit.
JamesTheMan je napisal/-a:Danes lahko crkne vsak avto. Tako, da ni znamke ali pa avtomobila, ki bi bil 100% zanesljiv, sploh ne pri tako masovni proizvodnji in toliko različnih delov, narejenih po različnih državah po celem svetu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov