damek1a je napisal/-a:Sicer pa km ne ubijejo avta.
Vseved je napisal/-a:Če ga boš dobil z pod 200.000 km, si skoraj zadel terno.
Aha, in ne smeš pozabit, da gre teh 2.0 dizlov veliko "v maloro" oz. zaribajo (znana napaka, ki pa se predčasno preventivno lahko dokaj poceni odpravi)
Notranjost pa pri tej seriji 3 za moje pojme ni dobro skup dana (zlasti to mislim zato, ker gre za Bmw). Mene osebno najbolj moti škripanje sredinske konzule (med vožnjo, ko kdaj zadaneš s kolenom vanjo).
/miha je napisal/-a:če maš srečo, da kakšen košček lopute ne pristane v turbini in da ostalo pristane v samo enem cilindru, potem te čaka samo kakšna menjava ventilov in bata...če seveda ne poškoduje samega cilindra...
Dejansko edina pametna rešitev je preventivno čiščenje loput ali pa zamenjava z novešjimi...kar pa ni poceni.
abbe je napisal/-a:/miha je napisal/-a:če maš srečo, da kakšen košček lopute ne pristane v turbini in da ostalo pristane v samo enem cilindru, potem te čaka samo kakšna menjava ventilov in bata...če seveda ne poškoduje samega cilindra...
Dejansko edina pametna rešitev je preventivno čiščenje loput ali pa zamenjava z novešjimi...kar pa ni poceni.
te loputke se vn pobere pa mas mir
damek1a je napisal/-a:Ko smo že pri teh loputah... Kolegu je šel cel motor bye bye zaradi tega, strošek popravila 7000 eur. Spet zelo neodgovorno, da proizvajalec dobro ve za to težavo in ne odpravi na svoje stroške, kot bi to storili japonski in korejski proizvajalci.
Ve kdo, do katerega leta so bili ti 320d problematični? Predvidevam sicer, da po fl več ni bilo težav, ali?
tadej2010 je napisal/-a:damek1a je napisal/-a:Ko smo že pri teh loputah... Kolegu je šel cel motor bye bye zaradi tega, strošek popravila 7000 eur. Spet zelo neodgovorno, da proizvajalec dobro ve za to težavo in ne odpravi na svoje stroške, kot bi to storili japonski in korejski proizvajalci.
Ve kdo, do katerega leta so bili ti 320d problematični? Predvidevam sicer, da po fl več ni bilo težav, ali?
Me pa res zanima kateri japonski ali korejski proizvajalec bi opravil to na svoje stroške?
Lp
za je napisal/-a:Hvala, zanima me samo ali odstraniti ali zamenjati lopute? in strošek tega.
lp
GiGi1985 je napisal/-a:za je napisal/-a:Hvala, zanima me samo ali odstraniti ali zamenjati lopute? in strošek tega.
lp
odstrani jih. spremembe ni nobene. Strošek je mali.....50-100 eur Menjave ne priporočam, ker se zna isto zgodit, da jih zlomi, kdaj jih pa zlomi, ne moreš vedet, lahko zdržijo 30k ali 300k.