2 do 3 tedne cakat na denar pri kreditu...kaj je s teboj??
POKLIČI na katero koli banko v sloveniji pa ti bojo rekli da bo to v parih dneh ne pa v 2-3 tednih...prosim te da takoj prekineš to NEUMNARIJO!!pa misliš da ti bo vrnu po treh tednih ce ne bo denarja nazaj avto?pa da bo v istem stanju??a si šel preverjat osebo na policijo ali vsaj GOOGLE da kej več izveš?verjetno ne..Ce tip nima nic bos bolj tezko tudi kasneje iztrzu denar od njega !ali pa če je podobne kozlarije ze v preteklosti zganjal!!
ene 3x sem jemal kredit za hišo pa je šlo za večji znesek okoli 15k eu pa sem dobil denar nakazan se isti dan ko sem podpisu pogodbo na banki!Isto punca je jemala pa je isto mela isti dan nakazan ko je podpisala pogodbo!so pa bili nenamenski potrošniški krediti...edino vsi papirji morejo ŠTIMAT in to je to..
Drugače pa še to..ponavadi to tako zgleda...Škupaj gresta z bodočim kupcem v recimo avtohišo,ker recimo ponujajo ugodno financiranje(recimo da ti daš avto v račun avtohiši)...tam oni preverijo za kater avto gre itd.Potem mora bodoči kupec prinest ponavadi kakšno potrdilo o zaposlitvi,izpiske...oni pošljejo naprej banki...
banka pregleda vso dokumentacijo..(PREDRAČUN od avtomobila,vsa potrdilo od bodočega kupca) in to takaj sporoči ali GRE ALI NE!!
pa tudi ce vzameš kredit za avto to urejaš preko banke ne pa avtohiše(Banka lahko pošlje tudi svojega agenta v avtohišo,kjer uredi vse papirje da ni treba bodočemu kupcu skakat v banko...
Avtohiša drugače more OD KUPCA posredovat papirje(podatki,potrdilo o zaposlitvi,izpiski) na banko in oni ponavadi v roku 1-2 dneh sporočijo avtohiši ali bodočemu kupcu ali BO ŠLO SKOZI ALI NE..pogodbo pa ponavadi greš podpisat na banko ali pa tudi pri avtohiši če imajo to zmenjeno
Je pa isto tudi pri leasingu kot pri kreditu...oziroma podobno.Pri Leasingu recimo ponavadi moreš recimo če bo kupec avto vzel na leasing prepis narediti prej z Leasingom in ti oni potem nakazejo razliko kupnine na TRR..takrat pa ponavadi daš tudi avto od sebe in to je to..je pa to ponavadi v 1-2-dneh največ treh!!
A mišliš da tudi če imaš overjeno pogodbo pri notarju to kej pomagal??
Če boš kasneje ugotovil,da je tip malo dolzan ljudjem okoli pa se kej drugega boš ob denar,avto+ZIVCI ker se boš presekiral na polno..
Takrat ti ne bo ostalo nič drugega kot samo civilna tozba,kar pa ti bo vzelo spet cas+veliko denarja pa se nobeden ti ne bo zagotovil da boš prišel do njega(denar,avto)...
Danes nimaš nikomur za zaupat..Ljudje bi še lastno mamo prodali da bi kej zasluzli
Pa še to..zakaj ni ta oseba katera od tebe kupuje avto šla na banko in Zaprosila za potrošniški nenamenski kredit...Sej pogoji pri odobriti so drugače isti!!To preko avtohiše je zame brezveze...Greš na banko in poveš ali lahko dobim kedit(ALI SI LAHKO PRIVOŠČIM DRUGI AVTO ALI NE) in ti takoj povejo..Ne pa avtohiše pa kva še...pa še 10-posrednikov zraven...ne vem zakaj prodajaš avto na to foro...
Jst ko grem prodajat svoj avto me vedno kdo kliče ko bi kr vzel na oboke pri meni in misli da sem NARODNA BANKA..pa da bi neko pogodbo napisala po obrokih...Pa potem naj kr napišem avto nanj pa vse,da se bo lahko okoli vozu jst pa najebu nakoncu(JOK MARE ODPADE)Ves kaj ponavadi takim rečem...(jst vem da je v tem casu dobit tezko denar,kredit...ok leasinge se kr odobravajo tudi z poroki ce nimaš dobo bilanco,da si priviščiš drug avto...tudi za prodajalce ni nevem kako dober cas...ampak jst sem vedno bil pripravljen kdorkoli me je klical za avto ponudil da mu lahko pomagam uredit leasing,kredit pri banki ampak za to more bili kupec FINANČNO SPOSOBEN,ker ga banke preverjajo in Ne moreš kr neki MUTIT PA bi jst to vzel pa nakoncu pa sploh nima zaposlitve...mislim brezveze ti to pisat,ker si se itak ze zajebu da si se sploh v to spuščal!!
Upam samo da ne boš na koncu ta kratko odnesel...