Jah pri bmw-jih je tako kot je že BeMyWagon napisal, so zelo dobri če so bili dobro vzdrževani, kar pomeni da moraš res nekaj časa iskati bmw-je, jih par it pogledat pa na testno vožnjo, pa malo povprašaš če pozna kdo ta avto, ki ga nameravaš pogledat, pa se najde nekaj dobrega. Drugače ti priporočam 320i verzijo, vsaj zame je 318i skoraj malo premalo, imaš pa dve verziji motorja pri 320i eden je kot je rekel BeMyWagon z 118km eden je pa z novejšo mašino in je 170km tako kot moj. Ta je pa že kar soliden glede mašine, res pa je da ti nikoli ne bo dovolj :P.
Drugače pa pri meni je poraba tam 8-10 litrov na 100km. Odvisno če se pelješ po mestu ali pa avtocesti ali pa mešano. Pri mešani imaš okli 10 litrov povprečne porabe. Drugače so bmw-ji vzdržljivi, kot so ti pa že povedali je pri bmw-jih tombola. Treba se je res malo poglobit in ne zaletet v prvega, ki ga vidiš. Pazi mogoče na znake tolčenja pri prestavljanju, to imaš problem ker je zrak v difu in je kar drago popravilo.
Uglavnem dobro poglej kakšne so kaj ponudbe. Sej a iščeš limuzino ali coupeja, vem da si napisal 320i ali pa 318i samo nevem ali poznaš oznake, samo zato sprašujem?
Povprašaj pa res tudi na bmw forumu, magar poglej kaj se prav tam prodaja, ker ponavadi imajo še prav link predstavljenega avta in izveš dosti informacij o avtu.
Če te še karkoli zanima pa kar vprašaj, sem malo bolj po domače vse napisal

upam da malo sem ti pa le pomagal.
LP