st-maverick je napisal/-a:S ceno avta je tako , da bo odvisna od dodatne opreme,ker to hitro nanese par tisočakov več, tako da je za premislit kaj boš rabil in kaj ne!
Z bencinskimi motorji pa je tako, da imaš na razpolago:
Leon 1.6-102KM , 1.4Turbo-125KM in 1.6Turbo-160KM
Golf 1.2Turbo-105KM , 1.4Turbo-122KM in 1.4Turbo-160KM
Astra 1.6-115KM , 1.4Turbo-140KM in 1.6Turbo-180KM
Najboljše je, da vse tri probaš pelat, pa se na podlagi svojih občutkov odloči kateri ti je najboljši, ker v vsakem primeru se boš ti vozil s tem avtom.![]()
Pa veliko užitkov ob testnih vožnjah
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
mbseat je napisal/-a:Hvala vam za odgovore.No Golfa sem včeraj dobro stestiral in sem kar navdušen, vozil pa sem Golafa 1.4 TSI 122KM oprema Comfortline.
Bom pa v naslednjih dneh probal še Asto in Leona.
Največja neznanka mi je Astra saj do sedaj nekako nisem bil navdušen nad Opli sam namreč vozim Alteo in sem z njo zadovoljen ta bodoči avto bo pa pretežno vozila sestra tako da bo dokončna izbira njena.
Prevsem me zanimajo Oplovi motorji kako se kaj obnesejo.Slišal sem nekje da sodelujejo s Fiatom zdaj pa ne vem če je to res.
No bom poraočal kako smo se odločili.
golf ima kvalitetno notranjost od highline naprej. vsaj pri novem polotu se vidi razlika v materialu. primer trendline, comfortline in highline. astra je skoraj ista noter kot chevrolet cruz in materiali so srednja žalost. jo je soseda kupila. zunanja oblika je lepa. noter plastika! golfa obvezno highlina vzetbass je napisal/-a:Golf ima najkvalitetnejšo notranjost od te trojice.
Če pa nisi še čisto zapičen v te tri avtomobile, priporočam da počakaš na Alfo Giulietto. Pride ven zelo v kratkem.
Hellyeah je napisal/-a:golf ima kvalitetno notranjost od highline naprej. vsaj pri novem polotu se vidi razlika v materialu. primer trendline, comfortline in highline. astra je skoraj ista noter kot chevrolet cruz in materiali so srednja žalost. jo je soseda kupila. zunanja oblika je lepa. noter plastika! golfa obvezno highlina vzetbass je napisal/-a:Golf ima najkvalitetnejšo notranjost od te trojice.
Če pa nisi še čisto zapičen v te tri avtomobile, priporočam da počakaš na Alfo Giulietto. Pride ven zelo v kratkem.![]()
Lp
pskoda je napisal/-a:mbseat je napisal/-a:Hvala vam za odgovore.No Golfa sem včeraj dobro stestiral in sem kar navdušen, vozil pa sem Golafa 1.4 TSI 122KM oprema Comfortline.
Največja neznanka mi je Astra saj do sedaj nekako nisem bil navdušen nad Opli sam namreč vozim Alteo in sem z njo zadovoljen ta bodoči avto bo pa pretežno vozila sestra tako da bo dokončna izbira njena.
Prevsem me zanimajo Oplovi motorji kako se kaj obnesejo.Slišal sem nekje da sodelujejo s Fiatom zdaj pa ne vem če je to res.
Kolikor jaz vem, ima opel samo 2.0 CDTI od fiata vse ostalo nima veze z fiatom
mbseat je napisal/-a:Zanimamo se za bencinski mtor nekje do 140 KM...
Hellyeah je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:mbseat je napisal/-a:Hvala vam za odgovore.No Golfa sem včeraj dobro stestiral in sem kar navdušen, vozil pa sem Golafa 1.4 TSI 122KM oprema Comfortline.
opel je od GM. enake motorje ima še Chevrolet in Saab.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
pskoda je napisal/-a:Hellyeah je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:mbseat je napisal/-a:Hvala vam za odgovore.No Golfa sem včeraj dobro stestiral in sem kar navdušen, vozil pa sem Golafa 1.4 TSI 122KM oprema Comfortline.
opel je od GM. enake motorje ima še Chevrolet in Saab.
Kdo pa ima od Chevrolet-a enak motor?