Antiznačkar je napisal/-a:Za moje pojme je od tukaj edina vredna ogleda tista iz autodelte:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3176995&show=1
- slovensko poreklo
- 1. lastnik (žal ni fizična oseba)
- edina od vseh s preverljivo zgodovino servisiranja
Predlagam, da jo greš pogledati, si zapišeš serijsko številko, ter z njo greš na pooblaščen servis renault, kjer ti bodo dali izpisek opravljenih servisov (ne nasedaj servisni knjižici)![]()
Opreme nobena nima ravno veliko, ampak je dovolj.
Ta motor sem v tem avtu vozil in se mi zdi OK za nezahtevnega mvoznika; gre bolje kot 1.4 HDI 68KM v moji 206-ici, čeprav je laguna dva razreda višje. Ima pač 110KM in je kar poskočna.
kolesar je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:1.5 je še za Megana bolj švohoten pri naloženem avtu.
a si ga že vozu?
ker se čist normaln pelje
Shadez je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:1.5 je še za Megana bolj švohoten pri naloženem avtu.
a si ga že vozu?
Točno tako. Prejšnji teden sem mel sicer novega megana karavana 1.5 DCI-110 na testu ampak je motor identičen temu iz lagune in morm rečt da me je res navdušu. Res ma dobre pospeške v kerikoli prestavi tud z malo večjo obremenitvijo, medtem ko pije med 5.5 in 6l /100.
denis,mag. je napisal/-a:Shadez je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:1.5 je še za Megana bolj švohoten pri naloženem avtu.
a si ga že vozu?
Točno tako. Prejšnji teden sem mel sicer novega megana karavana 1.5 DCI-110 na testu ampak je motor identičen temu iz lagune in morm rečt da me je res navdušu. Res ma dobre pospeške v kerikoli prestavi tud z malo večjo obremenitvijo, medtem ko pije med 5.5 in 6l /100.
megane 1.5 dci z 80hp je zelo podhranjen. Z 110hp pa ne vem.
nejc1 je napisal/-a:Aja pa ta avtomatska ročna zavora je za moje pojme brezveze; poznam nekoga ki je pral skoraj novo laguno coupe, potem pa mu je ta avtomatska zavora spustila in avto je zdrmel v gozd in postal totalka.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov