Andraz3d je napisal/-a:- varljiva garancija, servisi so seveda dragi, kar financno potem povsem "zagotovi" prihodke kii
- zanic sedezi
- precej mrtvi motorji, dizl predvsem
+ solidno podvozje
+ cena je kar ugodna
+ zunaj v resnici zelo lep avto
+ najbrz je precej zanesljiv avto
mnenje po nekaj voznjah in malce finance kalkulacije.
Andraz3d je napisal/-a:- varljiva garancija, servisi so seveda dragi, kar financno potem povsem "zagotovi" prihodke kii
- zanic sedezi
- precej mrtvi motorji, dizl predvsem
+ solidno podvozje
+ cena je kar ugodna
+ zunaj v resnici zelo lep avto
+ najbrz je precej zanesljiv avto
mnenje po nekaj voznjah in malce finance kalkulacije.
Rey je napisal/-a:imam pro_ceeda 2.0crdi, skoraj 60k kilometrov. avto pije po računalniku 6,4 povprečno, tako da pri 1,6 računaj okoli 5,5l.
kar se tiče luščenja barve na blatnukih oz. bokih pa nimam težav kljub drugim platiščem z manjšim ETjem. je pa res da se vozim 95% po Obali kjer se ceste posipa 2x na zimo, tako da je bistveno manj peska na cestah kot po ostali SLO.
Tehničnih težav do zdaj še ni bilo. občasno se pojavi le "škripanje" armaturke (to se mi je začelo dogajat, ko sem menjal avtoradijo in sam razdiral armaturko).
kot "slabost" lahko štejem še sedeže, ki se ne vrnejo v prvotni položaj.
JureV je napisal/-a:da so mrtvi motorji glih ne moreš rečt, ampak
bratranec ma pro ceed 1.6crdi
od 2000 do 3000 obratov vleče zelo dobro nakar je od 3000 obratov naprej skoraj mrtev in treba obvezno prestavit v višjo da spet pošteno vleče( predvsem pri prehitevanjih je to kr nevarno)
Blinder je napisal/-a:Tisti 1.6 crdi 90 konjev ima veliko navora z asvojo moč, zato ne mara visokih obratov. Moč ima vseeno največjo tam okoli 4000 rpm.
d_leonit je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Tisti 1.6 crdi 90 konjev ima veliko navora z asvojo moč, zato ne mara visokih obratov. Moč ima vseeno največjo tam okoli 4000 rpm.
Tega katerega kupujem jaz ima 115hp in 255nm, zato se mi zdi čudno zakaj nebi nikamor šel
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov