boris85 je napisal/-a:5V bi imel zaradi same fukcionalnosti, saj se v primeru treh potnikov ne rabi premikati sopotnikovega sedeža in se "drenjati" skozi spredna vrata. drgugače pa mi ni tako pomembno ali je limuzina ali karavan, oboje mi odgovarjavem tudi to da bi za par 1.000€ dobil nov avto, samo mi nekako ne znese, tako da se bom trenutko zadovoljil z izborom ki se ponuja. vem da za ta denar ne morem ne vem kaj pričakovati, je pa le to zelo relativno. bi nekaj v tem rangu, tako kot po velikosti, letniku, opremi, kakovosti in varnosti. ne bi rad da se kasneje pokažeju kakšne večje "hibe" na avtih oz kakšne so mogoče serijske napake oz napake ki se pri določenih modelih rade pojavljajo.
domen_ je napisal/-a:Ali pa pri fotru vzameš brezobrestni kredit za eno leto ; )..tositi je napisal/-a:..še tistih recimo 5000€ in si kupiš nov avto..
Podpiram ta predlog! (glede na teste je Polo namreč zelo dobra izbira)in za ta denar potem naprimer dobiš nekaj takega naprimer
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3336129&show=1
JamesTheMan je napisal/-a:Če nisi opazil sta samo i30-tki slovenskega porekla. Ostalo je uvoženo z magičnimi prevoženimi kilometri pod 100.000km. Bodi previden, da ti ne bo na koncu žal.
Po forumu brska: Fan, Google Adsense [Bot] in 7 gostov