nalcoq4 je napisal/-a:Mazda 6 absolutno veliko boljši avto od opel astre.Kvaliteta in zanesljivost je pa sploh razred zase.
monocit je napisal/-a:MI smo tudi v dilemi kaj kupiti. Jaz navijam za mazdo 6, žena za astro. Astra bi bila 1,7 cdti 125 km, AFL cosmo, mazda pa 2,2 TE. Letno naredimo nekje okrog 30.000 km večinoma relacija , nekaj km pa vsak dan tudi po mestu. Budget je do 25.000 €. Predvsem me zanima če kdo ve za kake težave mazde?..LP
The dip stick has a Low, Full and X mark. Between L and F is 1cm and then X is 6cm above Full. The handbook says do not fill past X or you could damage the engine, yet unused fuel gets deposited in the sump by the DPF. So crucial to check the oil level at least weekly, and it it starts to rise towards X, book the car in to your Mazda dealer.
King1 je napisal/-a: Vsekakor se za ta denar dobi zelo veliko pleha in če sta opcije samo te dve potem bi se osebno tudi rajši odločil za mazdo. Predvsem zaradi prostora. Je pa res, da sta si avta zelo različna. Osebno bi rajši kaj drugega. Ampak to je druga zgodba.
lp
lizard je napisal/-a:Slaba stran Mazde je sigurno (če to kupcu igra pomembno vlogo) plastik-fantastik notranjost (kot pri večini japonskih avtov v primerjavi z evropsko konkurenco)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov