leonee36 je napisal/-a:Drager je napisal/-a:In kje je tukaj nateg?
Nateg je v tem , da zavaja kupce, nategnil me je za potne stroške in čas, ki sem ga zapravil. En cel dan mi je šel ZA NIČ. V opozorilo vsem ki nameravajo avto kupit tukaj.
dejan84 je napisal/-a:Pa dobr no, zdej boste pa vsakogar kaznovali pa ne vem kaj še vse ne. Itak, da če boš hotel avto prodat, ne boš rekel kupcu, da je avto v peesdi. Še manj pa ne boš tega napisal v oglas.
Sej so vsi oglasi za avtomobile na avto.netu odlično ohranjeni, brez praske, z odličnim motorjem, odličnimi voznimi lastnostmi in še več... Sej se človek sploh ne more odločit, katerega bo šel pogledat, če so pa vsi avtomobili tako oh in sploh super
hippo je napisal/-a:Sovražim take nategatorje.
Če ne bi vprašal po telefonu je nekaj, če pa ti po telefonu pove bajke in pravljice, potem pa si ti vzameš čas, se zapelješ 150 km v eno smer
hippo je napisal/-a:Saj vem, da je pač avto star, da ni kot nov, da je kje butnjen in tako naprej. Ampak da prodajalec očitno laže
sašo5 je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Sovražim take nategatorje.
Če ne bi vprašal po telefonu je nekaj, če pa ti po telefonu pove bajke in pravljice, potem pa si ti vzameš čas, se zapelješ 150 km v eno smer
ti si zalužiš tisti napis, kot ga imajo nekateri.............
IN CELJE -BREŽICE JE 70km v eno stran.....hippo je napisal/-a:Saj vem, da je pač avto star, da ni kot nov, da je kje butnjen in tako naprej. Ampak da prodajalec očitno laže
s takimi izjavami bi bil jaz bolj previden; kako veš, da ne "laže" avtor teme(moj "laže" je v narekovajih, ker nevem, zato ne obsojam in ne delam zaključkov)
_furby_ je napisal/-a:ale, naj gre kdo iz brezic pogledat tale avto (z merilcem laka itd.) pa bomo vidli kaj je res in kaj ne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov