mihaing je napisal/-a:Če ti kupuješ tak rang in model avtomobila in misliš gledati samo prevožene, ti garantiram da boš kupil največja j***a v SLO
some11 je napisal/-a:Se strinjam z zgoraj napisanim.. Sploh pa 140k km ni nič, če je avto redno servisiran. Jaz sem ga kupil pri 160k in laufa kot urca.. Trenutno sem na 190k.
Tudi jaz sem se odločal takrat quattro ali navadnega in po sprobi quattrota mi niti na misel ni več prišlo, da bi kupil fwd pogon.Edino kar pričakuj pri 4x4 pogonu je kak liter več pri porabi.
Ko boš pa peljal 4x4 po snegu se ti bo pa samo smejalo, medtem ko se bodo drugi cjazili 20km/h in vreteli gume v prazno
leon30 je napisal/-a:some11 je napisal/-a:Se strinjam z zgoraj napisanim.. Sploh pa 140k km ni nič, če je avto redno servisiran. Jaz sem ga kupil pri 160k in laufa kot urca.. Trenutno sem na 190k.
Tudi jaz sem se odločal takrat quattro ali navadnega in po sprobi quattrota mi niti na misel ni več prišlo, da bi kupil fwd pogon.Edino kar pričakuj pri 4x4 pogonu je kak liter več pri porabi.
Ko boš pa peljal 4x4 po snegu se ti bo pa samo smejalo, medtem ko se bodo drugi cjazili 20km/h in vreteli gume v prazno
Prosim za razlago, kaj pomeni fwd pogon?
leon30 je napisal/-a:Lahko je tudi lažje poškodovan ali pa slabo vzdrževana notranjost, kot tale:
www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4179126&show=1
fare je napisal/-a:Ma ta je bil pod vodo,100%!
fyfborr je napisal/-a:Tudi jast sem prav v isti dilemi kakšnega pasata kupiti, pa zgleda da bom moral odmisliti število kilometrov. Sem vmes se usmeril še na golfe pa nisem nič našel. V temi "nategatorji" sem tudi izpostavil ogled enega.
4motion passat se pričakuje višje stroške kot pa pri golfu 4motion. Zato se skoraj bolj nagibam k gofu.
some11 je napisal/-a:fyfborr je napisal/-a:Tudi jast sem prav v isti dilemi kakšnega pasata kupiti, pa zgleda da bom moral odmisliti število kilometrov. Sem vmes se usmeril še na golfe pa nisem nič našel. V temi "nategatorji" sem tudi izpostavil ogled enega.
4motion passat se pričakuje višje stroške kot pa pri golfu 4motion. Zato se skoraj bolj nagibam k gofu.
Zakaj bi pa imel passat višje stroške kot golf ( razen goriva). Meni tale automatic 4WD sploh ni všeč. Če že greš v 4x4 pogon kupiš stalni ali ročno prestavljivi.
Po moji logiki je pa celo pri golfu več možnosti, da pride do kake okvare tega automatic 4wd sistema.