Pozdravljen
Sam lahko rečem, da je quattro vrhunska rešitev, pri meni pride vedno prav. Ko sem jaz kupoval quattro-ta, so mi dejali, da na samem pogonu nima biti kaj, le da je dovolj olja v diferencialih. Je mi pa serviser dejal, da se pri 'zgonjenem' quattru da zaznati tudi zračnost (ko čutiš naknadni sunek v rit), sam takšnega scenarija nisem imel možnost preizkusiti.
Druga stvar na katero so me pri kupovanju quattra opozorili pa je sledeča: pri avtomobilih, ki so doživeli takšne ali drugačen karambol, lahko kaj hitro dobi vstran kardanska gred. Neuravnovešenost slednje lahko povzroča neljube vibracije, ki se na avtocesti odražajo kot neuravnoteženo kolo. To je vse, na kar so me opominjali, ko sem jaz kupoval.
Lahko pa npr. tudi kaj takšnega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4179695&show=1 Pogon na tej vrsti passata je čisti quattro (vzdolžna postavitev in torsen diferencial). 2.8 motor pa velja tako ali tako za 'bullet proof', tako da tukaj verjetno ne boš kaj dosti falil.
Sicer ne vem za kaj se bo avtomobil rabil, vendar če naš vaški kmet vozi konje okrog v prikolici (Passat Synchro, L2000, 1.8 motor - 125KM), dela kot 'svinja z mehom', potem bo verjetno zgoraj omenjena konjenica kar dobra izbira.
Lp
Saša
Vaša teorija je nora, a vprašanje, ki nas razdvaja je le, ali je dovolj nora, da bi lahko bila pravilna (N. B.)