Ja,razumem tvoje razmišljanje ampak meni je ta oprema čist ok. Avto mi je lep in seveda verjetno DOST boljši od tega Roomsterja ki je zdaj doma. Velikost,ja če si sam je ok,če pa je eden mulc že doma pa drugi počasi prihaja pa vsal cm pride prav,pa spet brez pretiravanja XLka je 4,46 dolga če se ne motim. Poraba bo ok če bo taka in upam da je ta motor zadosten,seveda prej itak grem na testno! Cena je privlačna in poštena,kilometrov ima avto 15.000 in glej zato ga kupujem k letno delam -35.000km in če kupim avto ki ima cca 100.000 km ga lahko samo na odpad potem peljem, Kdo še v SLO kupuje avte z cca 200.000km. Eino še PDCje vgradim in imam kaj rabim. PROSIM dajte mi še zadnje napotke kako in kak naj gledam,pazim se obnašam da pač iztržim čimboljšo kupčijo. Lep pozdrav in hvala vsem. lp.Suljo20 je napisal/-a:Eh ne se na Patrika jezit on se sam heca![]()
Drgač pa avto je kr konkreten, men osebno že skor mal prevelik. Drgač pa tale k si dou link, ni kej extra opremljen, mogoče bi kšn let starejšga pogledu pa da ma usaj Stylance paket opreme. Mene mot naslon za roko, k je prenizko naštiman, mam js na svojmu isto tko. Drgač pa porabo pa vrjetn loh pričakuješ tko kokr si sam predvidevu.
Zdravo,ej daj povej mi v čem je fora tega radija novejši (RDS310) k to kar imajo v SLO na zalogi je vse s tem starejšim bolj oglatim radiom? Ja Megan je pač tak kot si rekel ok in to je vse,nič fascinantnega. No,fascinantnosti v tem razredu itak ne gre iskati. Meni je bolj pomembna praktičnost in prav tu se Megan nemore kosati z Altejo.lp.aklan86 je napisal/-a:Fare preberi si še enkrat moj pri post pa ti bo vse jasnoImel precej podobne izkušnje. In ne boš verjel. Tudi jaz sem vozil megana grandtourja pri Malgaju. In popolnoma enaki občutki. Avto je bil vredu, kaj več pa ne. Sicer je bil moji tako všeč da sva bila že skoraj pri "zadnji ceni" nato pa sva se v roku enga tedna odločila za altejo XL.
Kolikor je pa videti so v Sloveniji na zalogi samo 3 bencinske alteje XL (dve 1.2TSI in ena 1.6 102KM) Ostalo pa po naročilu (1.4 ...) takrat ko sem kupoval je bila čakalna doba slaba 2 meseca.
dravo,ej daj povej mi v čem je fora tega radija novejši (RDS310) k to kar imajo v SLO na zalogi je vse s tem starejšim bolj oglatim radiom? Ja Megan je pač tak kot si rekel ok in to je vse,nič fascinantnega. No,fascinantnosti v tem razredu itak ne gre iskati. Meni je bolj pomembna praktičnost in prav tu se Megan nemore kosati z Altejo.lp.
Ki pa jo nažge v vsem razen najbrž ne pri motorju.Nejko je napisal/-a:Z Alteo bi se bolj kot Grandtur kosal Scenic....
simply je napisal/-a:dravo,ej daj povej mi v čem je fora tega radija novejši (RDS310) k to kar imajo v SLO na zalogi je vse s tem starejšim bolj oglatim radiom? Ja Megan je pač tak kot si rekel ok in to je vse,nič fascinantnega. No,fascinantnosti v tem razredu itak ne gre iskati. Meni je bolj pomembna praktičnost in prav tu se Megan nemore kosati z Altejo.lp.
Najverjetneje si mislil RCD 310 in RCD 510? Ali ne?
Lp
Ja,ni zdaj govora o tem kdo koga nažge in je to skrajnje nepomembno. Res pa je da ne dam cca20.000€(oprema Dynamic) za Scenica! Verjamem pa da je dober avto in da mi je tudi všeč priznam. Ja pa še to prtljažnik osnova 437l, Altea XL 530l. No ta podatek mi je nažalost full pomemben.lp.Renault VG je napisal/-a:Ki pa jo nažge v vsem razen najbrž ne pri motorju.Nejko je napisal/-a:Z Alteo bi se bolj kot Grandtur kosal Scenic....
Patrik_A3 je napisal/-a:CHAN: ti imaš novi avto? slovenski, 1. lastnik si slučajno? če nisi, je mogoče tudi tvoj bil testni
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov