RaVeN je napisal/-a:
Kje si pa ti videl podražitev za 2400€?
RaVeN je napisal/-a:Aja, sej tako pa po nanese to številko ja...
Mah rajši kakšno novo akcijo počakam, ker se mi itak nikamor ne mudi z nakupom.
RaVeN je napisal/-a:Nejko, boš v soboto zasebno dobil, ko mi prodajalec reče za kašno ceno mi ga da. Samo nekih velikih popustov ne pričakujem. Ti si kaj povprašal za cene pri vas? Sicer pa koliko sem razbral iz tvojih komentarjev se oba zanimava za 1.6 GDI z Urban opremo ne?
Ceed: Ne vem ali gredo samo te 1.6 bencinarji tako v promet, da so samo njih podražali ali je to samo kakšna marketinška poteza, da si potem vsak razlaga čes sej bom doložil še 1000€ pa vzel dizla zaradi manjše porabe ipd..
RaVeN je napisal/-a:Ceed: Ne vem ali gredo samo te 1.6 bencinarji tako v promet, da so samo njih podražali ali je to samo kakšna marketinška poteza, da si potem vsak razlaga čes sej bom doložil še 1000€ pa vzel dizla zaradi manjše porabe ipd..
Nejko je napisal/-a:RaVeN je napisal/-a:Nejko, boš v soboto zasebno dobil, ko mi prodajalec reče za kašno ceno mi ga da. Samo nekih velikih popustov ne pričakujem. Ti si kaj povprašal za cene pri vas? Sicer pa koliko sem razbral iz tvojih komentarjev se oba zanimava za 1.6 GDI z Urban opremo ne?
Ceed: Ne vem ali gredo samo te 1.6 bencinarji tako v promet, da so samo njih podražali ali je to samo kakšna marketinška poteza, da si potem vsak razlaga čes sej bom doložil še 1000€ pa vzel dizla zaradi manjše porabe ipd..
...si bil na testni?
Po forumu brska: Google [Bot] in 25 gostov