Lepota je subjektivna.Meni osebno Alfa 159 ni všeč.So mi precej lepši Laguna,Mondeo,Insignia,C5 in tudi Passat.rosonero je napisal/-a:Od naštetih vozil je 159 najlepša, eni uporabniki zagovarjajo 120 drugi 150 km , pač odvisno kaj misliš da potrebuješ. nekih večjih težav naj ne bilo ena stvar ( milsim da volanska letev( nisem pa 100%) pa se je v garanciji menjavala ) So pa trenutno na netu same SW z slo poreklom.
Je pa vsaj zame Sw 159 dostl lepša od limuzine.... jah majo pač vsake oči svojega malarja....
tdk je napisal/-a:Torej laguna je prodana;potrebno bo nabavit nekaj drugega.
Gledam predvsem rabljene avte;rang do 16k euro.Najraje diesel;letno delam 20-25k km,mora biti limuzina(,karavan,enoprostorec ali terenec ne.)
Prednost imajo lagune III;zadeva preverjena in je res dober avto.
Ostanejo alternative;računica enostavna:čim več in tem boljše za ta denar.Avto družinski,važen letnik avta,ohranjenost,znana zgodovina;prednost seveda SLO poreklo in prvi lastnik...da se iti tudi preko tega,vendar rajši ne...preveč je nategov in nočem pasti v to kolesje.
Torej poleg lagune III so variante še predvsem honda accord,Volvo S60(grem preko meje 2.0 ccm in moči 150 konjev),Audi A4,morda tudi res dobra in preverjena Alfa 159;tukaj se nekako krog sklene;ni pa izključeno kaj drugega,če me seveda prepriča.
Glede na stroške v osnovi: načeloma ne preko 2.0 ccm,ali preko 150 konjev;če je res dobra zadeva grem preko te meje.
Prosim brez prepiranja;rabim predvsem vaše izkušnje in priporočila,okvare,cene popravil,morebitne serijske napake....
dobrodošli tudi linki
lp tdk
mrtwelvetrees je napisal/-a:druzinski avto ? evo
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4313042&show=1
sašo5 je napisal/-a:ma kaki "lolvoti" (kot bi rekel Cornelius) ali škodilaki bog ne daj Cruzi, kot ga je nekdo zgoraj predlagal![]()
srebrna 180 konjska laguna je zakon(še mene zapriseženega aduijevca ne pusti hladnega) zato, gasa po njo, dokler še je..........in zanimivo, še cena je normalna....
tdk je napisal/-a:Koliko je bila cena lagune GT takrat ne vem....sedaj je 28.330...tu nekje
http://www.renault.si/nova-vozila/osebn ... EC532_BALK
lp tdk
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov