fare je napisal/-a:Hmmm, zanimiva tema...
Osebno mi je blio žal in sicer vsakič ko sem prešaltal iz starga na nov avto. Zakaj, predvsem zato ker sem pogrešal tisto proeprostost ki jo ima star avto, se pravi na nek način tisti odnos da se ti žvižga zanja in za praske, zavarovanje,skratka za vse. Pri novem sem se že na začetku vedno sekiral zaradi nekih prask itd... Zato sem zdaj sklenil da vozim to kar imam tak dolgo kak bo šlo ko pa nebo več šlo pa bom vzel tak avto da se mi bo od začetka žvižgalo zanj! Upam da bom napisanemu ostal zvest.lp.
dolenc46 je napisal/-a:Imam pa že tako ali tako rad stara j***a in mi ugaja se vozit z njimi, ker imaš občutek da voziš avto ne pa robota z eno tono elektronike. Vse bolj čutiš na volanu in hrbtenici
cruiser1 je napisal/-a:. Kakšnih čričkov v armaturi ni slišati, je pa pri vožnji čez luknje in zelo slabe ceste vožnja manj udobna in tudi hrupna zaradi nenavadne armature, katere del kjer je predal nekako čudno posebej vpet in se gunca, pri tem pa ob večjih liknjah vse v predalu poskakuje in ropota.
MBtouran je napisal/-a:Meni je važno, da je avto zanesljiv, da mi nudi dovolj prtljažnega prostora, udobja ter obvezno nekaj dobrot, ki naredijo življenje bolj udobno in varno (bi xenon, avt. klima, park sistemi, zračne zavese ipd.)
Nisi ediniClancy je napisal/-a:in se mi je že zgodilo, da sem pomotoma hotel prestaviti v šesto prestavo, kjer pa Pežo ima rikverc
Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov