vareh je napisal/-a:Zdravo prosim če mi lahko pomagate,zanima sledeče vaše mnenje,situacija je takšna.
Bi vi menjali A4 B8 1.8 TFSi,letnik 2008 z BMW coupe 335 istega letnika. Nerodno vprašanje ampak me zanima kakšnega mnenja ste.
Hvala za odgovore
vareh je napisal/-a:Bi mi kdo lahko napisal vsaj približne stroške,cene,tako na oko,če je kdo slučajno lastnik BMW- ja
tristan01 je napisal/-a:vareh je napisal/-a:Zdravo prosim če mi lahko pomagate,zanima sledeče vaše mnenje,situacija je takšna.
Bi vi menjali A4 B8 1.8 TFSi,letnik 2008 z BMW coupe 335 istega letnika. Nerodno vprašanje ampak me zanima kakšnega mnenja ste.
Hvala za odgovore
Kot so nekateri že povedali razmisli kaj prenese tvoja denarnica. 335i je 3 litrski turbo bencinar z okrog 300km. Stroški tekočega vzdrževanja bodo malce večji kot pri Audiju, saj je govora o 6 valjniku z litrom več prostornine kot pri Audi, menjalnik je pri BMW avtomatski, ki tudi rabi svoje...
Skratka če je avtomobil takšen kot se spodobi, z znano zgodovino in v odličnem stanju je sigurno prava izbira. Vsekakor pa se izogibaj raznih sumljivih dilerjev, ki jih je a.net poln.
LP Tristan01
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov