Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

focus 1.6 tdci

Napisal/-a maniaxxx To feb 08, 2011 8:38 pm

zanima me vaše mnenje o vozilu omenjenem v naslovu, predvsem težave, poraba zmogljivosti in podobno, prosim brez neumestnih in kakršnih koli omenjanj tsi-ja, ker je tema o fordu
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: focus 1.6 tdci

Napisal/-a King1 To feb 08, 2011 8:50 pm

speedfreak je napisal/-a:zanima me vaše mnenje o vozilu omenjenem v naslovu, predvsem težave, poraba zmogljivosti in podobno, prosim brez neumestnih in kakršnih koli omenjanj tsi-ja, ker je tema o fordu

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: =P

lp

p.s. misliš kaj takega? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4061010&show=1

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To feb 08, 2011 9:04 pm

King1 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:zanima me vaše mnenje o vozilu omenjenem v naslovu, predvsem težave, poraba zmogljivosti in podobno, prosim brez neumestnih in kakršnih koli omenjanj tsi-ja, ker je tema o fordu

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: =P

lp

p.s. misliš kaj takega? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4061010&show=1

ja, samo ne take barve, še raje bi karavana, samo kokr vidim so trenutno na zalogi samo bencinarji, tega pa nočem.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To feb 08, 2011 9:06 pm

Tukaj ga baje imajo saj ga oglašujejo. ;) http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3849766&show=1

lp

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike To feb 08, 2011 9:11 pm

Speed: Škoda, da nisi včeraj mojega brata vprašal kaj o teh avtih, ga ima kot službeno vozilo.
"this is so euro its asian" by Sam B.

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike To feb 08, 2011 9:15 pm

Če boš kupoval Forda pol ti lahko priporočim Avtohišo Rebernik na koroškem. Niso zastojn najboljši Fordov prodajalec zadnjih 5 let ;) Pa še Focusa RS500 boš lahko vidu od blizu :mrgreen:
Zadnjič spremenil airmike, dne To feb 08, 2011 10:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To feb 08, 2011 9:16 pm

LaMike je napisal/-a:Speed: Škoda, da nisi včeraj mojega brata vprašal kaj o teh avtih, ga ima kot službeno vozilo.

ja nisem vedel :mrgreen: , daj ga ti malo povprašaj če ti ni odveč ;) . Si srečno prispel domov potem? oops

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To feb 08, 2011 9:16 pm

airmike je napisal/-a:Če boš kupoval Forda pol ti lahko priporočim Avtohišo Rebernik na koroškem. Niso zastojn najboljši Dordov prodajalec zadnjih 5 let ;) Pa še Focusa RS500 boš lahko vidu od blizu :mrgreen:

vem, hvala vseeno...mogoče se mi zalušta rs :twisted:

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Napisal/-a airmike To feb 08, 2011 9:21 pm

Lahk ti pa povem za kolega ki je lani kupo Focusa 1.6 TI-VCT bencinar in ma porabo okoli 7l, vozi se 36km v eno smer v službo po regionalki in ne divja. Pomojem je lahko z TDCI poraba samo manjša ker avto ni neka krava (okoli 1250kg). Če te še kaj konkretnega zanima vprašaj ;)

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To feb 08, 2011 9:27 pm

airmike je napisal/-a:Lahk ti pa povem za kolega ki je lani kupo Focusa 1.6 TI-VCT bencinar in ma porabo okoli 7l, vozi se 36km v eno smer v službo po regionalki in ne divja. Pomojem je lahko z TDCI poraba samo manjša ker avto ni neka krava (okoli 1250kg). Če te še kaj konkretnega zanima vprašaj ;)

bencinar me res ne zanima iz znanih razlogov ( tsi.press ), me pa zanima nasplošno vožnja tega avtomobila, vozil ga sicer še nisem, ampak po občutku ima avto ogromno prostora, kako je s tem? Je imel kakšne okvare, kakršne koli težave? cene so trenutno zelo ugodne in razmišljam o menjavi, sicer mi je žal, da ga nisem kupil že pred epizodo s tsi-jem.

a kdo ve kje bi lahko dobil testnega dizla, ker ne bom spet kupil avta, brez da bi naredil nekaj kilometrov z njim, tovarniškim podatkom o porabi js ne verjamem....

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike To feb 08, 2011 9:33 pm

speedfreak je napisal/-a:
LaMike je napisal/-a:Speed: Škoda, da nisi včeraj mojega brata vprašal kaj o teh avtih, ga ima kot službeno vozilo.

ja nisem vedel :mrgreen: , daj ga ti malo povprašaj če ti ni odveč ;) . Si srečno prispel domov potem? oops

Bom ga vprašal. Mislim, da ga jutri zvečer srečam. :D Veš, da. Ni bilo težav. hahahah... :lol: :lol:
"this is so euro its asian" by Sam B.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To feb 08, 2011 9:34 pm

speedfreak je napisal/-a: ....mogoče se mi zalušta rs :twisted:

Ja ko bi ga vsaj v TDCi "obliki" prodajali a ne :?: :?: :?: =P

lp

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To feb 08, 2011 9:38 pm

LaMike je napisal/-a:

Bom ga vprašal. Mislim, da ga jutri zvečer srečam. :D Veš, da. Ni bilo težav. hahahah... :lol: :lol:

Super :mrgreen: , no se ti že v naprej zahvaljujem, pa mi kr v tole temo napiši kar boš zvedu.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To feb 08, 2011 9:39 pm

King1 je napisal/-a:

lp

niti ne, škoda samo ker mi je finančno nedostopen, pri takem avtu ne bi gledal ravno na porabo =P

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To feb 08, 2011 9:42 pm

King1 je napisal/-a:

lp

niti ne, škoda samo ker mi je finančno nedostopen, pri takem avtu ne bi gledal ravno na porabo =P

Jao jao nea dlakocepi. :mrgreen: :mrgreen: Mel bi ga pa konc debate. še rajši pa, če bi bil DIZL. :twisted:

lp

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Napisal/-a airmike To feb 08, 2011 9:43 pm

Napak nima zaenkrat nobenih in je od nakupa do zdaj samo tankaj in vozi. Pri 2000km je naredil menjavo olja pri Reberniku (80 €)drugo pa nič. Zdaj ma preko 13.000km. Kot je pričakovano za focusa je lega na cesti zelo dobra hkrati je pa vožnja udobna in tiha. Sedeži so mi všeč, so udobni hkrati pa dajo dovolj bočne opore. Avto je prostoren, placa dost tud na zadnji klopi sem lepo sedel pa mam 188cm, prtljažnik velik. Bremze pravi da so zelo dobre. V notranjosti nobenih čričkov itd... Nasplošno je zadovoljen z avtom. Aja gume so 205/55 16 letne in 195/65 15 zimske :)

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To feb 08, 2011 9:46 pm

airmike je napisal/-a:Napak nima zaenkrat nobenih in je od nakupa do zdaj samo tankaj in vozi. Pri 2000km je naredil menjavo olja pri Reberniku (80 €)drugo pa nič. Zdaj ma preko 13.000km. Kot je pričakovano za focusa je lega na cesti zelo dobra hkrati je pa vožnja udobna in tiha. Sedeži so mi všeč, so udobni hkrati pa dajo dovolj bočne opore. Avto je prostoren, placa dost tud na zadnji klopi sem lepo sedel pa mam 188cm, prtljažnik velik. Bremze pravi da so zelo dobre. V notranjosti nobenih čričkov itd... Nasplošno je zadovoljen z avtom. Aja gume so 205/55 16 letne in 195/65 15 zimske :)

Vemo da si visok :mrgreen: , no kar si napisal mi je zelo všeč, ker mi je sama vožnja pomembna, škoda, da nima dizla, da bi zvedel še kaj o motorj, čeprav vem, da je zelo preverjen, me pa zanima realna poraba tega strojčka, ne pa neko bluzenje o 5ih litrih., predvsem me zanima poraba na AC pri cca 150 km/h,

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To feb 08, 2011 9:46 pm

King1 je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

lp

Jao jao nea dlakocepi. :mrgreen: :mrgreen: Mel bi ga pa konc debate. še rajši pa, če bi bil DIZL. :twisted:

lp

A vas nič ne moti, ker je star model in moraš odštet toliko eur za star model avta :?:

off: sorry če sm tečen :D ampak me samo zanima če si prodal vw-ja?

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Napisal/-a airmike To feb 08, 2011 9:56 pm

airmike je napisal/-a:Napak nima zaenkrat nobenih in je od nakupa do zdaj samo tankaj in vozi. Pri 2000km je naredil menjavo olja pri Reberniku (80 €)drugo pa nič. Zdaj ma preko 13.000km. Kot je pričakovano za focusa je lega na cesti zelo dobra hkrati je pa vožnja udobna in tiha. Sedeži so mi všeč, so udobni hkrati pa dajo dovolj bočne opore. Avto je prostoren, placa dost tud na zadnji klopi sem lepo sedel pa mam 188cm, prtljažnik velik. Bremze pravi da so zelo dobre. V notranjosti nobenih čričkov itd... Nasplošno je zadovoljen z avtom. Aja gume so 205/55 16 letne in 195/65 15 zimske :)

Vemo da si visok :mrgreen: , no kar si napisal mi je zelo všeč, ker mi je sama vožnja pomembna, škoda, da nima dizla, da bi zvedel še kaj o motorj, čeprav vem, da je zelo preverjen, me pa zanima realna poraba tega strojčka, ne pa neko bluzenje o 5ih litrih., predvsem me zanima poraba na AC pri cca 150 km/h,

To boš pa mogo it pa probat :) Lepo do Avto Celje če pa tam nimajo pa na izlet na Koroško. Maš pa še Avto Edo v Podplatu samo on dvomim da ma kaj ker je manjši prodajalec. V skrajni sili pa lahko greš kakega rabljenega z istim motorjem pogledat pa se mal zapelješ itd :)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To feb 08, 2011 10:02 pm

Na poraba.com je največja 6.7l na 100km
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: tomzzi in 12 gostov