_B3yBo_ je napisal/-a:mislim da tukaj nebos dobil najbolsih odgovorov.
damjan je napisal/-a:aha:) prva minus točka...če je res seveda:):)
hvala za info
Dj Big je napisal/-a:damjan je napisal/-a:aha:) prva minus točka...če je res seveda:):)
hvala za info
Avto prodaja kolega ki imajo avtoprodajo. Ubistvu jo imata z očetom. Tega audija je on osebno vozil, pri njemu je lepo vožen in vzdrževan.... Kar se tiče mehansko se je pa najbolje zapeljati na kakšen pregled če se odločiš za avtomobil.
damjan je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:damjan je napisal/-a:aha:) prva minus točka...če je res seveda:):)
hvala za info
Avto prodaja kolega ki imajo avtoprodajo. Ubistvu jo imata z očetom. Tega audija je on osebno vozil, pri njemu je lepo vožen in vzdrževan.... Kar se tiče mehansko se je pa najbolje zapeljati na kakšen pregled če se odločiš za avtomobil.
pa kilometri??
damjan je napisal/-a:Torej zanima me,kako se obnese 2.0 trbo motor z 266 konji v tem športnem avtomobilčku...vem da stari 1.8 turbo so bili neuničljivi
-Zanimajo me predvsem hibe tega motorja in avta na splošno
-Napake
-Na kaj naj bom pozoren pri nakupu
O porabi mi je zadeva jasna...tako da pogovore o tem lahko pustimo za drugič
resnično bi želel izvedeti čimveč.in ker mislim da si ga na forumu ne lasti nihče,upam da bo vsaj Mactron pomagal ali kdo od poznavalcev..
Najlepša hvala za kakršnekoli informacije..
zagledal sem se pa v dotičnega....torej če o dotičnem avtomobilu kdo ve kaj več....kar z besedo na dan...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4908660&show=1
tad23 je napisal/-a:ko se je s3 iz tvojega linka prvič pojavil na avto.net se je prodajal s cca. 160kkm. Kej več pa ti žal ne morem pomagat.
lp
peroRS je napisal/-a:tad23 je napisal/-a:ko se je s3 iz tvojega linka prvič pojavil na avto.net se je prodajal s cca. 160kkm. Kej več pa ti žal ne morem pomagat.
lp
Mislim, da je mel na prvem oglasu nekaj čez 140.000km
damjan je napisal/-a:kaj pa drugače?? na to število kilometrov,če govorimo o 140.000?? verjetno bolj smotern nakup tistega z 28-000 km...
damjan je napisal/-a:kaj pa drugače?? na to število kilometrov,če govorimo o 140.000?? verjetno bolj smotern nakup tistega z 28-000 km...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov