dvorjan je napisal/-a:Se najbolj vsestranski bo 1.4 in hkrati tudi velika izbira. 1.6 jih je relativno malo, pa tudi ce ne rabis dodatne moci, jo brezveze placujes. 1.2 je pa res samo za nezahtevne voznike.
tiguan je napisal/-a:Sicer ni clio jest imam vag 1.4 100km pa imam povprečno 6.7l, na AC 6l, regionalna pod 6 l. Glej raje 1.4 bo porabo vrjetno nižja.
boris22 je napisal/-a:Malo se bom sposodil temo. Doma imam modusa letnik 2007 z motorjem 1.4 16v 98 KM. Avto sem kupil novega in že v štartu avto ni šel nikamor. Prvo leto mi ni hotel jit čez 4000 obratov. Serviserji niso vedli kaj bi bilo narobe. Nato sem poskusil v drugi prestavi tiščat kar nekaj časa in obratomer mi je prišel do 6.100 obratov. Od takrat avto nad 4.000 obrati gre solidno, od 2000 do 4000 pa niti približno ne pokaže 98 KM. Ko sem vprašal na servisu, so mi rekli, da so mogli motor zamašit ko je prišel standard euro 4. Mogoče pozna kdo tak primer. In če se da kako rešit? Mogoče preprogramirat čip? Kolega je imel clio 3 letnik mislim da je bil 2004 pa je šel zelo dobro. Trenutno porabo pa imam cca 7,8 L Počasi zaradi tega že razmišljam o zamenjavi avta.
nejc1 je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Sicer ni clio jest imam vag 1.4 100km pa imam povprečno 6.7l, na AC 6l, regionalna pod 6 l. Glej raje 1.4 bo porabo vrjetno nižja.
In kolko pelješ po AC, da imaš tako porabo?
tiguan je napisal/-a:nejc1 je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Sicer ni clio jest imam vag 1.4 100km pa imam povprečno 6.7l, na AC 6l, regionalna pod 6 l. Glej raje 1.4 bo porabo vrjetno nižja.
In kolko pelješ po AC, da imaš tako porabo?
110-120km/h
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 19 gostov