robertos_664 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Najbolj se mi dopade Rio ker je čisto nov, z veliko opreme in vedno sem imel raje majhne kompaktne avtomobile.
lp
mmikolj je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Najbolj se mi dopade Rio ker je čisto nov, z veliko opreme in vedno sem imel raje majhne kompaktne avtomobile.
lp
Za 10.000€ dobiš Kio Rio zgolj z osnovno opremo. Boljše opremljene različice stanejo ca. 13.000€
Cruze bi bil za ta denar mogoče najboljša izbira
robertos_664 je napisal/-a:mmikolj je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Pozdravljeni!
lp
Za 10.000€ dobiš Kio Rio zgolj z osnovno opremo. Boljše opremljene različice stanejo ca. 13.000€
si videl ti osnovno opremo pri Riu? mislim da je boljša kot pri osnovnem Cruzu. Pa ni mi imet tako velikega avta kot je Cruz. Nekak mi oblikovno, cenovno in glede na opremo ustreza najbolj rio. Pa še potrošnja je baje mala pri 1.2 mašini. Skrbi me samo da je zadaj premalo prostora za noge otrok. Ima kdo izkušnje s tem? Otroka sta stara 8 in 4 leta.
lp
mmikolj je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:mmikolj je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Pozdravljeni!
lp
si videl ti osnovno opremo pri Riu? mislim da je boljša kot pri osnovnem Cruzu. Pa ni mi imet tako velikega avta kot je Cruz. Nekak mi oblikovno, cenovno in glede na opremo ustreza najbolj rio. Pa še potrošnja je baje mala pri 1.2 mašini. Skrbi me samo da je zadaj premalo prostora za noge otrok. Ima kdo izkušnje s tem? Otroka sta stara 8 in 4 leta.
lp
Oprema pri Riu je OK, pri Cruzu ni dosti boljša. Če kupiš Kio, boš prišel skozi veliko ceneje zaradi manjših stroškov zavaravanja in seveda bencina, ker Cruze nažalost res veliko spije. Edina slaba stran pri Riu je, da bodo otroci kmalu zrastli in bo postalo pretesno.
Mogoče je kompromis Kia Venga, ki nudi res veliko prostora.
robertos_664 je napisal/-a:saj karavana imam sedaj,
robertos_664 je napisal/-a:da. zakaj?
King1 je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:da. zakaj?
Tudi jast sem velik in verjemi, da iz lagune it na neko malo jajčko je zame no go. Jo imam in tudi malega otroka in nikoli več ne kupim malega avta. Vem, da smo ljudje različni in prosim to je samo moje mnenje. Pa ko se boš peljal v malih avtih ( rio, polo, clio .......) boš še kako pogrešal staro laguno. Če že si vsaj omisli tistega i30 karavan ne pa mala ja.... Pa uspešen nakup.![]()
lp
robertos_664 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:da. zakaj?
Tudi jast sem velik in verjemi, da iz lagune it na neko malo jajčko je zame no go. Jo imam in tudi malega otroka in nikoli več ne kupim malega avta. Vem, da smo ljudje različni in prosim to je samo moje mnenje. Pa ko se boš peljal v malih avtih ( rio, polo, clio .......) boš še kako pogrešal staro laguno. Če že si vsaj omisli tistega i30 karavan ne pa mala ja.... Pa uspešen nakup.![]()
lp
smo si različni, jaz prav uživam ko se vozim z ženinim P206. Pa tudi vsi štirje se kdaj peljemo z njim na izlet, pa ni panike.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov