f.taunus je napisal/-a:Vso opremo? Noben od naštetih korejcev nima niti pol opreme.
matey18 je napisal/-a:
po možnosti 6 stopenjski menjalnik.
sašo5 je napisal/-a:matey18 je napisal/-a:
po možnosti 6 stopenjski menjalnik.
samo ena izbira je logična_ElantraNovega Ria ne poznam, Cruz je največji šrot, kar se da dobit na trgu.......poraba nora, včeraj vozil Brežice-Lj-Brežice, popolnoma enak stil vožnje kot z mojim Audijem, se pravi med 130 in 150km/h in 3X za cca kilometr pritisnil na full; supek 11,1 lit po rač. (ker smo potem dotankali in izračun še naredili "peš" je bila dejanska poraba 11,8 s tem, da pri 130km/h je dejanska hitrost 121.........
Lantro bom ob prvi priliki probal.......
simply je napisal/-a:Elantra - še en glas, - seveda med temi katerimi izbiraš.
Prvi 1.6 bencinski motor pri Hyundai/Kia/Chevrolet ki pije v okvirih normale - sem bil tudi sam presenečen, ko sem Elantro vozil!
Cruze : Glede različnih porab pri enakih motorjih ( 1.6. ). Prenovljen motor pije manj - katerega si vozil - novejšega?
Lp
IcEm4n je napisal/-a:Če je mel avtomobilizem na testu 7 litrov (pa najbrž veš, da pri testih novinarji niso nežni s stopalko za plin), ti je mogoče lahko jasen pomen besede varčen![]()
![]()
Clancy je napisal/-a:Elantra 1.6, najvišji navor 158Nm pri 4850 obratih.
Če pa avtor teme že sprašuje še za kakšen drug avto, bi mu kar takoj predlagal Škodo Octavio 1.2 TSI.
Po forumu brska: xxl in 14 gostov