sharkfaca je napisal/-a:Pozdravljeni!
V kratkem imam namen kupiti avto kateri bi naj imel majhno porabo razmišljam o dizlu ali bencin×plin. Zanima me vaše mnenje kateri avtomobili bi bili primerni v tem rangu do cene okoli 2000. Vozil pa se bom bol ali okoli 20km v eno smer tako nekje 40km na dan nekje 10000km na leto. Rabil bi nekaj zanesljivega brez nekih večjih stroškov popravil in podobno. Pa razmišljam malo o kakšni Hondi, Mazdi, Seatu in nekaj podobnega.
Drugače pa sem malce gledal tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5916892&show=1, ki mi je zelo všeč in me zanima kakšni so kaj stroški ob primeru kakšne okvare, vzdržljivost motrorja mazd in koliko ima porabe tale avto ob tem da je bol ali majn vonja od 50-90km/h ni nobene avtoceste in zelo malo mestne vožnje kilometer dva.
LP hvala vsem za odgovore.
Ali pa naletiš na mino in vržeš not še 1000€.Matjazy je napisal/-a:Jst pa svetujem dizla. Za 2 jurčka dobiš kakšnega JTDja, ki dela in dela... in pije slabih 6l.
Energetik81 je napisal/-a:Ali pa naletiš na mino in vržeš not še 1000€.Matjazy je napisal/-a:Jst pa svetujem dizla. Za 2 jurčka dobiš kakšnega JTDja, ki dela in dela... in pije slabih 6l.
Hyundaie vozimo doma že od leta 91, 2 Ponyja, Accent '97, Accent 2004, Matrix 2008. Nikoli ni bilo izredne okvare, razen 1x strgana zajla za sklopko (pri starem rabljenem Ponyju) in 1x spraznjen akumulator zaradi prižgane luči v prtljažniku - pa še takrat smo ga prižgali na potisk.sharkfaca je napisal/-a:Hvala za odgovore, sej to je problem ker se nemorem odločiti kaj kupiti bencinca/dizla drugače pa italjani mi ne dišijo fiat, alfa ima lepo obliko vendar kolikor vem so deli zelo dragi in veliko je stroškov z menjavo prednjih rok itd... pa tudi do clio se mi najbolj ne dopade =) seat ibiza mi je všeč in tudi leon 75KM ima kdo kakšne informacije kolko je kaj poraba. In kako je kaj z hyundaji katerega ste mi svetovali saj z njimi nima nobeden izkušenj vsaj od znancev ne, lahko mi malo napišete kakšna je kvaliteta in podobno. Hvala že vnaprej
Matjazy je napisal/-a:Toliko denarja dat za 1.9D je res malo huda. Za tak denar se dobi kak JTD, ki je prav tako bullet proof, z njim se pa spodobno pelješ.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov