vinny je napisal/-a:Hvala za mnenje. Tako je všeč so mi športni avti. Na hyundaie ne palim tako da to odpade. Kaki fiat bravo bi bil vredu samo je pa zelo malo ponudb na netu kot sem gledal, tako da če kdo pozna koga, ki prodaja Bravota naj sporoči.
Drugače se splača it pogledat tista dva bravota, ki sem dal link zgoraj?
tristan01 je napisal/-a:
Kar bom napisal ti ne bo všeč, se je pa že neštetokrat izkazalo za pravilno. Ne zbiraj po znamki in kaj ti je najbolj všeč, temveč kupi najbolj ohranjenega. Športnost in majhen proračun ne gresta skupaj.
Premisli še o ostalih stroških, ki te znajo doleteti... Stari "športni" avtomobili imajo večinoma za sabo kar precej mučenja, kar se pozna na stanju tehnike. Kupil boš avtomobil za tisočaka, potem pa bo treba obnoviti kakšno malenkost na podvozju, morda zamenjati diske in ploščice..., če dodava še registracijo in zavarovanje bo vložek večji kot si plačal za avtomobil. K temu dodaj še komplet zimskih gum, ki ga boš rabil čez nekaj mesecev.... Skratka krepka dva tisočaka pa avtomobil še vedno stoji v garaži...
Zato naj bo pri nakupu avtomobila za relativno malo denarja edino vodilo ohranjenost in stanje vozila ki ga kupiš, vse ostalo pride kasneje ko je izpolnjen prvotni pogoj.
Izmed izbranih bi si šel ogledat le prvega Brava, saj na prvi pogled deluje najmanj uturujeno.
LP Tristan01
Bi pa še pogledal za kakšnim drugim primerkom, ki je v lasti starejše osebe.
mropc je napisal/-a:jaz bi se bravotovega 1.6 16v motorja izogibal. nekako preveč požrešen glede na zmoglivost. ko greš prehitevat pri 90km/h v 5 prestavi, ga je trebno dati v 3jo preko 4.000obratov da sploh vleče kamni čudno da potem toliko piuje če potrebuje samo obrate.
tristan01 je napisal/-a:vinny je napisal/-a:Hvala za mnenje. Tako je všeč so mi športni avti. Na hyundaie ne palim tako da to odpade. Kaki fiat bravo bi bil vredu samo je pa zelo malo ponudb na netu kot sem gledal, tako da če kdo pozna koga, ki prodaja Bravota naj sporoči.
Kar bom napisal ti ne bo všeč, se je pa že neštetokrat izkazalo za pravilno. Ne zbiraj po znamki in kaj ti je najbolj všeč, temveč kupi najbolj ohranjenega. Športnost in majhen proračun ne gresta skupaj.
Premisli še o ostalih stroških, ki te znajo doleteti... Stari "športni" avtomobili imajo večinoma za sabo kar precej mučenja, kar se pozna na stanju tehnike. Kupil boš avtomobil za tisočaka, potem pa bo treba obnoviti kakšno malenkost na podvozju, morda zamenjati diske in ploščice..., če dodava še registracijo in zavarovanje bo vložek večji kot si plačal za avtomobil. K temu dodaj še komplet zimskih gum, ki ga boš rabil čez nekaj mesecev.... Skratka krepka dva tisočaka pa avtomobil še vedno stoji v garaži...
Zato naj bo pri nakupu avtomobila za relativno malo denarja edino vodilo ohranjenost in stanje vozila ki ga kupiš, vse ostalo pride kasneje ko je izpolnjen prvotni pogoj.
Izmed izbranih bi si šel ogledat le prvega Brava, saj na prvi pogled deluje najmanj uturujeno. Bi pa še pogledal za kakšnim drugim primerkom, ki je v lasti starejše osebe.
LP Tristan01
mropc je napisal/-a:jaz bi se bravotovega 1.6 16v motorja izogibal. nekako preveč požrešen glede na zmoglivost. ko greš prehitevat pri 90km/h v 5 prestavi, ga je trebno dati v 3jo preko 4.000obratov da sploh vleče kamni čudno da potem toliko piuje če potrebuje samo obrate.
vinny je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:vinny je napisal/-a:Hvala za mnenje. Tako je všeč so mi športni avti. Na hyundaie ne palim tako da to odpade. Kaki fiat bravo bi bil vredu samo je pa zelo malo ponudb na netu kot sem gledal, tako da če kdo pozna koga, ki prodaja Bravota naj sporoči.
Izmed izbranih bi si šel ogledat le prvega Brava, saj na prvi pogled deluje najmanj uturujeno. Bi pa še pogledal za kakšnim drugim primerkom, ki je v lasti starejše osebe.
LP Tristan01
Hvala za mnenje. To je res da treba avto izbrati glede na ohranjenost in drži vse kar je napisano, je pa tudi res, da tisti ki smo še mladi bom reku mulci, gledamo take avte, čez par let ko bomo starejši, bomo pa gledali na prihodnost in bomo kupovali dobro ohranjene avte s čim manj kilometri.![]()
vinny je napisal/-a:Hvala za mnenje. To je res da treba avto izbrati glede na ohranjenost in drži vse kar je napisano, je pa tudi res, da tisti ki smo še mladi bom reku mulci, gledamo take avte, čez par let ko bomo starejši, bomo pa gledali na prihodnost in bomo kupovali dobro ohranjene avte s čim manj kilometri.![]()
vinny je napisal/-a:Potem sem pa jaz izjemaVažno da bo avto zdržal 3 leta recimo bo vredu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov