fare je napisal/-a:Največja kanta kar se jih po MB gunca pa tudi najgrši.
V tem boš oglušel!
Ne kupuj tega če imaš kaj pameti v buči.
lp.
Največja kanta kar se jih po MB gunca pa tudi najgrši.
gaši je napisal/-a:prav maš Ado ..drugače pa tegale s tem golfom vidim vsak dan v mestu, kak navija ..njegove ulice za obhode so Gosposvetska, Smetanova pa pol dol mimo gostinske
ninjeti je napisal/-a:gaši je napisal/-a:prav maš Ado ..drugače pa tegale s tem golfom vidim vsak dan v mestu, kak navija ..njegove ulice za obhode so Gosposvetska, Smetanova pa pol dol mimo gostinske
da ga pičke (študentske) vidijo kak "tip" jev resnici pa 99,9% vseh teh žensk ma v glavi poštimano in je vseeno kaj dečki vozijo - na žalost mu še tega nihče ni povedal
hp6715s je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:gaši je napisal/-a:prav maš Ado ..drugače pa tegale s tem golfom vidim vsak dan v mestu, kak navija ..njegove ulice za obhode so Gosposvetska, Smetanova pa pol dol mimo gostinske
da ga pičke (študentske) vidijo kak "tip" jev resnici pa 99,9% vseh teh žensk ma v glavi poštimano in je vseeno kaj dečki vozijo - na žalost mu še tega nihče ni povedal
Očitno nimajo vse ženske poštimano, glede na to da je neumnica pustila, da jo tak b**** zaplodi
ervin30 je napisal/-a:Torej kolega mi ponuja spodnjega golfa iz linka... Ima enih par napakic,spojlerji bi sprve leteli dol.. na odkar ga ima on je prevozil 13k kilometrov in je reko da mu je v teh kilometrih vse skupaj spil liter olja..Je dosti to al malo ?? Ma 210.000 prevoženih, zanima me kaj vi menite se splača nakup,dobil je otroka ampak ker je avto preglasen ga hoče prodat,saj noče da dojenček ogluši v njem to je edini razlog prodaje.. meni ga da za 2.500€
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6166314&show=1
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov