dottore je napisal/-a:Pred kratkim si je prijatelj za drugi (oz. tretji) avto omislil 318d. Seveda izjemno ohranjenega, z le 63.000 km. Avto se je pomojem mnenju best buy, še posebej če najdeš res izjemen primerek; takšnih pa je zelo malo. Ne smeš pa se zaleteti v nakup. Raje počakaj na pravega. Kdor čaka, dočaka.
Pri avtu me moti le ekstremno GRD volan, ki nikakor ne spada v BMW-ja. Pozitivno pa me je presenetila nizka poraba.
Gricko je napisal/-a:Je pa tako.....velika večina alf , ki se prodajajo po netu , je uvoženih, kilometri so "realni" ......zato je cena dokaj ugodna.....
pri vseh avtih velje - poceni kupi in imel boš probleme- , pri alfi , pa je to še toliko bolj res.......
thunderbolt je napisal/-a:Pri kolegu doma imajo Juka - so ga naročili še v predprodaji. Avto sem imel priložnost parkrat peljat in mi je osebno za peljat izjemno simpatičen avto. Dobra lega, dobra preglednost, tudi notri je lep. Imajo ga z bencinskim motorjem, ki je edina "hiba" tega avta, ampak to kolega ne moti, ker ga imajo itak samo za po/obmestno vožnjo. Tisti z dci-jem in šestimi prestavami mora biti super. Ni pa bilo z njim seveda še nobene težave.
dottore je napisal/-a:Zakaj?
Ravno bel Bravo je najlepši (v kombinaciji z vso opremo)?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov