lancia hf je napisal/-a:Nategujejo ljudi na drugi lokaciji.
Zmaj78 je napisal/-a:Ta AHV mora biti res neka čudna zadeva, ker tolko negativnih komentarjev kot sem pa zanje doslej slišal, pa nisem slišal za vse ostale preprodajalce skupaj. Me zanima koliko imajo sploh še strank.
Zmaj78 je napisal/-a:Ta AHV mora biti res neka čudna zadeva, ker tolko negativnih komentarjev kot sem pa zanje doslej slišal, pa nisem slišal za vse ostale preprodajalce skupaj. Me zanima koliko imajo sploh še strank.
esem je napisal/-a:Ti bi za 3 leta starega dal 20 k€, in to razbitega tudi na podvozju - kar ni tako hitro (je moral bit precej razbit), nov pa je faceliftan (tudi dodelan!), močnejši, stane pa s popustom le nekaj več (recimo 27?). Da ne govorimo o tem, da je večina "celih" bistveno cenejša (tudi z enako km), ali o tem, da je dizel toliko dražji, da pokriješ razliko šele precej nad 100000 km.
In to ob takih komentarjihZmaj78 je napisal/-a:Ta AHV mora biti res neka čudna zadeva, ker tolko negativnih komentarjev kot sem pa zanje doslej slišal, pa nisem slišal za vse ostale preprodajalce skupaj. Me zanima koliko imajo sploh še strank.
Vso srečo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov