sašo5 je napisal/-a:kot ti je predhodnik napisal: v šestici tale 2.5 (do letnika 2003 oz. 163/180 KM) motor problematičen - noknvele (odmične gredi) delajo težave, hitra obraba in posledično avto ne dela kak treba - svinsko drago popravilo...
aleksandra77 je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:kot ti je predhodnik napisal: v šestici tale 2.5 (do letnika 2003 oz. 163/180 KM) motor problematičen - noknvele (odmične gredi) delajo težave, hitra obraba in posledično avto ne dela kak treba - svinsko drago popravilo...
ja to sem se ravnokar z enim kolegom nekaj pogovarjala in mi je tudi odsvetoval nakup.. Kaj pa ta A4, je res tko švoh?
MRV je napisal/-a:zakaj gledaš samo audije? če ne daš pravega denarja boš težko dobil dobrega. za ta dnar dobiš passata al pa octavijo, da je dobra.
MRV je napisal/-a:zakaj gledaš samo audije?
sašo5 je napisal/-a:MRV je napisal/-a:zakaj gledaš samo audije?
gleda pač najboljše
Mate je napisal/-a:Tudi jaz bi raje gledal modele, ki jih je napisal Sašo.
Sicer pa premisli še malo o stroških, ki za tak avto pri kilometrini 25k na leto znašajo cca 300€ na mesec. In če je problem trenutno financiranje vsekakor zberi A4 namesto A6 in se izogibaj nesrečnih 2.5 TDI motorjev.
A4 s tem motorjem je precej varčen, 130 KM verzija ima tudi povsem spodobne vozne zmogljivosti, tako da gre moj glas 130 KM motorju namesto 100 KM.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6695569&show=1 Kaj takega mogoče?aleksandra77 je napisal/-a:Mate je napisal/-a:Tudi jaz bi raje gledal modele, ki jih je napisal Sašo.
Sicer pa premisli še malo o stroških, ki za tak avto pri kilometrini 25k na leto znašajo cca 300€ na mesec. In če je problem trenutno financiranje vsekakor zberi A4 namesto A6 in se izogibaj nesrečnih 2.5 TDI motorjev.
A4 s tem motorjem je precej varčen, 130 KM verzija ima tudi povsem spodobne vozne zmogljivosti, tako da gre moj glas 130 KM motorju namesto 100 KM.
Hvala ti Matese tudi sama zdaj posvečam bolj tem verzijam A4
, grem pa vseeno pogledat tisto A6, ker oči pozna človeka, ki jo prodaja pa zagotavlja mi eno leto gaarancije..
maniaxxx je napisal/-a:Osebno ne bi uzel tako starega avta za tak denar, raje kaj mlajšega, samo pač ne bi biu audi, bi vsaj se vozil kot gospod, ne pa kot v lojterskem vozu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov