~toMmy~ je napisal/-a:Najprej se zapelji z obema, preveri sedeže, notranjost, opremo, crash teste, ... Če ne ugotoviš, da je Sandero kakšnih 10 let (če sem obziren) za "evropsko usmerjeno" konkurenco oz. te to ne moti, ga kupi.
R 26 je napisal/-a:Za nekje dobrih 11000 se dobi novega Clia z 0.9 motorjem, okoli 11000 pa 1.2, ki je preverjeno zanesljiv. Na testu smo imeli 1.5 90km s porabo 3.7l/100km, kar se mi je zdelo smesno malo, sedaj imamo 1.2, ki mesano porabi dobrih 6, 6.3l (odvisno kaksna je ta mesana voznja), po avtocesti pa okoli 5.5l/100, mogoce kaksen deci vec. Z opremo dinamiq pa dobis za tako malo avto prakticno vse kar potrebujes. Problem so bile bosch pumpe, ki so crkovale tudi zaradi slabega nafte, predvsem na OMV servisih. Te napake naj bi bile ze davno odpravljene.
R 26 je napisal/-a:Za nekje dobrih 11000 se dobi novega Clia z 0.9 motorjem, okoli 11000 pa 1.2, ki je preverjeno zanesljiv. Na testu smo imeli 1.5 90km s porabo 3.7l/100km, kar se mi je zdelo smesno malo, sedaj imamo 1.2, ki mesano porabi dobrih 6, 6.3l (odvisno kaksna je ta mesana voznja), po avtocesti pa okoli 5.5l/100, mogoce kaksen deci vec. Z opremo dinamiq pa dobis za tako malo avto prakticno vse kar potrebujes. Problem so bile bosch pumpe, ki so crkovale tudi zaradi slabega nafte, predvsem na OMV servisih. Te napake naj bi bile ze davno odpravljene.
dejan19 je napisal/-a:Smo šli gledati Dacio Stepway za cca 12000 € in Citroen C-Elysee EXCLUSIVE HDI 92 BVM. Dacia je res za primerjat z cliotom 1 ali 2 glede materijalov ostalo nevem,.. Citroen je pa lep,prostoren,.. V ponedeljek gremo na testno po pa verjetno,če bo vse ok kupimo. Nagledan je Citroen C-Elysee EXCLUSIVE HDI 92 BVM + kovinska barva+garmin+park senzorji,8 let garancije na motor in menjalnikza cca 13000€. Tej 1.6 HDI motorji pri citroenu so ok?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov