emozul je napisal/-a:Pozdravljeni
Sem tik pred tem, da kupim nov avto. Sam izbiram med (glede na finance):
- opel astra 2.0 CDTI 165KM avtomatik Cosmo oprema
- škoda octavia 2.0 140KM DSG Elegance
- megane grandtour 2.0 dci GT 160KM
- ford focus karavan TITANIUM oprema 2.0 165 avtomatik
Evo to je moj izbor zato bi prosiil za malo pomoči. Rad bi, da mi poveste kakšne imate kaj izkušnje, za kaj bi se vi odločili, ter kdo od teh se vam zdi najbolj zanesljiv.
Poleg tega bi vprašal kakšni se vam zdijo avtomatski menjalniki (zanesljivost, ali se splača dati toliko več denarja?).
Hvala in lep pozdrav
čare je napisal/-a:Carsko,spet en ki ne priznava drugega kot VW koncern.Glede na začetne težave 2.0 TDI-ja tud ta ni nek biser tko da pojdi probat vse in nabavi kar tebi najbolj odgovarja.Konec koncev kupuješ nov avto.
čare je napisal/-a:Carsko,spet en ki ne priznava drugega kot VW koncern.Glede na začetne težave 2.0 TDI-ja tud ta ni nek biser tko da pojdi probat vse in nabavi kar tebi najbolj odgovarja.Konec koncev kupuješ nov avto.
emozul je napisal/-a:Pozdravljeni
Sem tik pred tem, da kupim nov avto. Sam izbiram med (glede na finance):
- opel astra 2.0 CDTI 165KM avtomatik Cosmo oprema
- škoda octavia 2.0 140KM DSG Elegance
- megane grandtour 2.0 dci GT 160KM
- ford focus karavan TITANIUM oprema 2.0 165 avtomatik
Evo to je moj izbor zato bi prosiil za malo pomoči. Rad bi, da mi poveste kakšne imate kaj izkušnje, za kaj bi se vi odločili, ter kdo od teh se vam zdi najbolj zanesljiv.
Poleg tega bi vprašal kakšni se vam zdijo avtomatski menjalniki (zanesljivost, ali se splača dati toliko več denarja?).
Hvala in lep pozdrav
lancia hf je napisal/-a:A se ni tukaj že lepilo nemške linke kako ribajo 2.0 motorji z DGS menjalnikom (čeprav v novi sedmici ampak motor je isti) in celo v luki Koper je bilo že napisano, da so zaribali že pri 11 prevoženimi km.
Tako, da ravno o neki zanesljivosti jaz nebi tako navdušeno pisal.
peroRS je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:A se ni tukaj že lepilo nemške linke kako ribajo 2.0 motorji z DGS menjalnikom (čeprav v novi sedmici ampak motor je isti) in celo v luki Koper je bilo že napisano, da so zaribali že pri 11 prevoženimi km.
Tako, da ravno o neki zanesljivosti jaz nebi tako navdušeno pisal.
Avtor gleda še aktualni model Octavie, ki ima popolnoma neproblematičen 2.0TDI CR 140KM (z DSG ali brez).
Nova različica 2.0 TDI v Golfu 7 pa ima 150KM, tako da to niso isti motorji.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 16 gostov