čare je napisal/-a:Sam moraš vedt da ko smo bili mi mulci so bili tud naši vozički malo blaga pa 4 miniaturna kolesa zdaj pa je otroški voziček velik in opremljen kot nek manjši avto in ko boste šli na dopust boš v yarisa v prtljažnik spravil voziček in igrače ostalo pa boš tlačilzraven otroškega zica in na streho v trugo,ker danes rabi mulc vse igrače s sabo baba pa kompletno vsebino omar pa čeprav večino dopusta preživi v dvojih kopalkah oz. če je bolj fina ima tudi 2 para japank.
zgagaxxl je napisal/-a:KO boš naložil v koferam voziček, pa kakšno prenosno posteljo za na morje pa še kakšen kufer ti bo žal, da nisi pogledal za karavani.
Mi smo začeli gledati zakoj za Mazda6, Avensis ter Mondeo vsi karavani. Na moncu pa smo kupili 1,5 leto staro škodo oktavijo karavan.
In ni nam žal. Teh 590l koferama še prehitro zapolnimo. Sploh pa sedaj, ko se je pridružil še drugi otrok.
Premisli in poglej še za kakšen večji avto. Enega klijota že imate (tudi moja žena ga vozi), zakaj bi kupovali še en mali avto.
Če je oktavija prevelika, pa mogoče kakšen scenik. Sicer sem imel jst slabe izkušnje s tem avtom in renaulta ne bi priporočal nikomur.
Korosko je napisal/-a:Žena nekih velikih dimenzij ne želi (večino časa bo ta nov avto vozila ona), tako da mogoče ne ravno karavana. Nekaj, kar ob relativno malih zunanjih dimenzijah ponuja največ notranjega prostora - predvidevam, da rabiš predvsem prtljažnik velik - ter veliko varnosti. Kaj bi torej to bilo?
.com je napisal/-a:takole, čisto mimogrede...
razred megane, golf, astra?
zunanje mere okoli 4.3m
ban je napisal/-a:.com je napisal/-a:takole, čisto mimogrede...
zunanje mere okoli 4.3m
Tako je. Iz izkušenj lahko rečem, da so taki avti čisto dovolj prostorni, če imaš enega otroka. Ko smo šli na dopust sem dal na streho še 300 l kufer, noter zložil prenosno posteljo, kovček....v prtljažnik voziček, še en kufer, nekaj hrane, pijačo....uglavnem vse za 14 dnevni dopust v apartmaju. Nekaterim je pa še kombi premjhen.
.com je napisal/-a:ban je napisal/-a:.com je napisal/-a:takole, čisto mimogrede...
zunanje mere okoli 4.3m
Tako je. Iz izkušenj lahko rečem, da so taki avti čisto dovolj prostorni, če imaš enega otroka. Ko smo šli na dopust sem dal na streho še 300 l kufer, noter zložil prenosno posteljo, kovček....v prtljažnik voziček, še en kufer, nekaj hrane, pijačo....uglavnem vse za 14 dnevni dopust v apartmaju. Nekaterim je pa še kombi premjhen.
ja...en otrok še gre, pri dveh je pa treba pomisliti na kaj prostornejšega: karavana ali kakšnega malega suv-a..
drugače pa, kaj pa dacia lodgy? za malo denarja kar vredu avto ??
Fishman je napisal/-a:Tudi pri nas imamo podobno težavo. Pri hiši sta dva stara avtomobila Clio in Megane break. Slednji bo počasi odslužil in iz lastnih izkušenj povem da pri dveh avtostolčkih ni prosota za petega potnika v avtu. Pogosto se vozimo s polnim prtljažnikom. Da počitnic ne omenjam. trenutno gledamo za navim karavanom ali še čim večjim. V oko padel tudi Chevrolet orlando.
Je še kaj podobnega v tem rangu ???
Se pravi karavan ,enoprostorec kjer bi se lahko normalno peljalo 5 oseb s tem da sta zadaj dva stolčka ???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov