kristtt je napisal/-a:.... glava pravi Škoda, srce nabija za i30
kristtt je napisal/-a:no, z glavo sem mislil predvsem na dejstvo, da je škoda skoraj nemški avto....
yashica je napisal/-a:Yetija si izbral z raztegljivo verigo opremljenim agregatom... v tej primerjavi yeti 100% odpade. Kaj pa yeti 2.0TDI
maniaxxx je napisal/-a:kristtt je napisal/-a:no, z glavo sem mislil predvsem na dejstvo, da je škoda skoraj nemški avto....
Če misliš da je zaradi tega kaj bolj zanesljiva, poglej temo o 1.2 tsi motorju. Sta pa sicer oba avta Čeha( oba se prozvajata na češkem )
kristtt je napisal/-a:mogoče se beseda o servisih... Pri i30 so servisi predpisani na 30 kkm in trenutno je cena 150€ (po besedah prodajalca) oziroma na dve leti, pri jetiju so servisi na 15 kkm oziroma na eno leto in trenutna cena je 200€ (po besedah prodajlca), veliki srvisi pa odapdejo pri obeh saj so pogonske vergie.....
kristtt je napisal/-a:ja, Hyunday ima že za sebe klasično 5 letno garancijo, za Yeti so mi ponujali 4 leta.
sonic je napisal/-a:kristtt je napisal/-a:mogoče se beseda o servisih... Pri i30 so servisi predpisani na 30 kkm in trenutno je cena 150€ (po besedah prodajalca) oziroma na dve leti, pri jetiju so servisi na 15 kkm oziroma na eno leto in trenutna cena je 200€ (po besedah prodajlca), veliki srvisi pa odapdejo pri obeh saj so pogonske vergie.....
Naj nekaj razložim: ne glede kaj predpisuje proizvajalec, menjava olja in filtra se dela na 15 kkm. Tudi na pooblaščenem servisu to ne bi smelo stati več kot 100-120 EUR (če prineseš svoje olje pa še kakki 30-40 EUR manj).
Na 30.000 km poleg menjave olja lahko pride še kaj, odvisno kaj je predpisano (recimo menjava zavorne tekočine).
Ne se zanašat na prodajalca, zavrti telefon na servis pa vprašaj koliko pride (vprašaj tako kot da imaš ta avto in ga boš peljal na servis)
Koliko km letno pa delaš? (če gledaš dizla in bencinarja)
Pa če boš še kaj več napisal, za kaj se bo avto rabil, bomo mogoče lahko kaj bolj svetovali.
kristtt je napisal/-a:Pozdravljeni še enkrat
...hvala za vse informacije in ni malo manjkalo, da bi kupil mačka v žaklju...
... v glavnem sem jim rahlo napel in so mi obljubili, da se bodo potrudili in da mi bodo poskušali urediti enako financiranje za Yeti Greenline 1.6 TDI CR s 77kw, katerega osnovna cena je 19k evrov...
kaj menite o tem? avtu?
No o Yetiju razmišljam, ker je to edino kolikortoliko terensko vozilo, ki še ima recimo temu ugodno ceno, vse ostalo je zame predrago (razen Dacie, ki pa mi nikakor ni všeč)...
radar je napisal/-a:kristtt je napisal/-a:Pozdravljeni še enkrat
...hvala za vse informacije in ni malo manjkalo, da bi kupil mačka v žaklju...
... v glavnem sem jim rahlo napel in so mi obljubili, da se bodo potrudili in da mi bodo poskušali urediti enako financiranje za Yeti Greenline 1.6 TDI CR s 77kw, katerega osnovna cena je 19k evrov...
kaj menite o tem? avtu?
No o Yetiju razmišljam, ker je to edino kolikortoliko terensko vozilo, ki še ima recimo temu ugodno ceno, vse ostalo je zame predrago (razen Dacie, ki pa mi nikakor ni všeč)...
kolikortoliko terensko vozilo....
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7271427&show=1
drugače pa je jeti ok...
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov