Sam lahko povem da bo prvi sigurno Peugeot 206. Denarja ni veliko, in z mati sva zmenjena da jaz vzamem njenega ona pa kupi novega.. Je že kar star in ima nekaj kilometrov pa vendar za takšnega kot sem jaz je dober

Blinder je napisal/-a:eh če imaš bogate starše lahko tut novega črnega bmw 530d m-optik
aklan86 je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:eh če imaš bogate starše lahko tut novega črnega bmw 530d m-optik
535xd m-optik če že
Radical je napisal/-a:Kakšno je vaše mnenje o prvem avtu ? Kakšen mora biti in zakaj, koliko ste pripravljeni dati zanj, katera znamka itd.?
Sam lahko povem da bo prvi sigurno Peugeot 206. Denarja ni veliko, in z mati sva zmenjena da jaz vzamem njenega ona pa kupi novega.. Je že kar star in ima nekaj kilometrov pa vendar za takšnega kot sem jaz je dober
gusti85 je napisal/-a:
Takšen kot drugi, tretji ali pa deseti avto ... odvisno za kaj ga rabiš.
cruiser1 je napisal/-a:gusti85 je napisal/-a:
Takšen kot drugi, tretji ali pa deseti avto ... odvisno za kaj ga rabiš.
Se strinjam. Kaj je zdaj pomebno kakšen je prvi avto? Gledaš rang za katere imaš dovolj denarja in izbereš tistega, ki ti je najbolj všeč. Ampak nekateri bi spet radi neko znanost delali iz tega. Matr, saj folk se še vsrat ne bo znal več. Že zdaj imajo nekateri probleme s tem
Rauchmann je napisal/-a:Po mojem skromnem mnenju bi prvi avto moral biti manjši
sparky je napisal/-a:Je pa tudi ali ti avto kupiš iz denarja, ki si si ga sam prislužil ali pa če ti ga kupijo starši, verjetno boš bolj pazil na avto če si ga sam kupiš
@Rauchmann, pa niti ne, ker se je recimo dobro privadit na večje od začetka, ni pa zdaj "avtobusa" treba kupit, je pa res da je manjše vozilo cenejše vzdrževat, kot večje
Rauchmann je napisal/-a:Po mojem skromnem mnenju bi prvi avto moral biti manjši
Rauchmann je napisal/-a:Po mojem skromnem mnenju bi prvi avto moral biti manjši (a ne premajhen), torej kašen subkompakt-kompakt, pa z kako 1.2-1.4 mašino od (od 60 do 90 konjev, odvisno od okusa in števila ventilov). Pa išči avto vsaj z čelnima airbagoma in ABS-om, ker se še vedno nažalost veliko nesreč dogaja med vozniki začetniki. Moj prvi avto je bil Citroen Saxo 1.1i SX. Francoski mlinček, ki se rado vrti, s 60 konji ob masi 820 kg sem se lahko spodobno premikal, opreme nisem pogrešal (jebeš fitnes, volan brez serva je za dedce
). Bi ga še imel, vendar so pri meni doma še razmišljali po tisti zaostali maksimi:"prvi avto je za to da se znuca".
Ni sploh problem če je avto malo močnejši, le to te zna morda malo več počiti po žepu ker si mlad voznik. Drugače je tole kar si navedel (Peugeot 206) krasna izbira, sploh pa z DePalmovim predlogom (1.4, 75 konjev).
Po forumu brska: Gricko in 17 gostov