maserati je napisal/-a:Zdravo.
Zanima me kakšni so 1.2T(105KM) v novih Touranih. So z njimi še vedno kakšne težave?
Hvala za pomoč.
sašo5 je napisal/-a:
PS. na forumu maš uporabnika, ki je dolgo časa (in to nekajkrat zapovrstjo) na net dajal Turana 1.4 122 KM nabitega z opremo, očuvanega kot iz salona, mimimalni kilometri.....da ne pišem dalje - vse jsno
maserati je napisal/-a:Zdravo.
Zanima me kakšni so 1.2T(105KM) v novih Touranih. So z njimi še vedno kakšne težave?
Hvala za pomoč.
LeQuack je napisal/-a:Zakaj pa so šli pri novem Golfu nazaj na jermen, če so odpravili težave z verigo? Nekaj ne štima tukaj.
Marek_ je napisal/-a:Svetujem ti, da se tega sekreta držiš na največji možni razdalji. Če boš VW vprašal so težave odpravljene, lahko ti pa pošljem kako deluje vžig tega tsija z "odpravljeno napako"...
Najboljša rešitev za ta TSI je![]()
http://www.youtube.com/watch?v=e5MZcxZdZdw
Doc_ je napisal/-a:Pozdravljeni, mi imamo doma seat Alteo XL 1.2TSI in je super motorček. Sigurno bol poskočen od starega 1.6 benz ali novega 1.6TDI.
poraba po mestu je do 7/100km. Smo pa redko na AC kjer zaradi višine in dolge 6 prestave mal trpi.
Zelo priporočam
MBtouran je napisal/-a:
Ne vem pa kaj si hotel povedat s tem da sem prodajal Tourana?
maniaxxx je napisal/-a:Doc_ je napisal/-a:Pozdravljeni, mi imamo doma seat Alteo XL 1.2TSI in je super motorček. Sigurno bol poskočen od starega 1.6 benz ali novega 1.6TDI.
poraba po mestu je do 7/100km. Smo pa redko na AC kjer zaradi višine in dolge 6 prestave mal trpi.
Zelo priporočam
Zanimivo je, da ima nekdo na enem drugem forumu polota s tem motorjem in ima porabo tudi čez 7 litrov ( ac in mesto), vi pa z alteo pa še xl DO 7....ne razumem![]()
Je pa res da on ni VAG delničar in pove po resnici
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov