thunderbolt je napisal/-a:Se mi zdi, da ima foter tud povprečje približno tistemu zgoraj (golf V, 2006, 1,6, 70k km): veliko mestne vožnje (grde) z občasnimi relacijami, pa na avtocesti je vedno na okoli 130. Če te zanima, ga lahko vprašam za točno overall povprečje.
Čisto osebno mnenje: zdel bi se mi greh kupovat audija s tem motorjem - rajši golfa.
Daedalus je napisal/-a:thunderbolt je napisal/-a:Se mi zdi, da ima foter tud povprečje približno tistemu zgoraj (golf V, 2006, 1,6, 70k km): veliko mestne vožnje (grde) z občasnimi relacijami, pa na avtocesti je vedno na okoli 130. Če te zanima, ga lahko vprašam za točno overall povprečje.
Čisto osebno mnenje: zdel bi se mi greh kupovat audija s tem motorjem - rajši golfa.
In razlika je?
ojnica je napisal/-a:Zakaj bi kupoval tak avto s tem motorjem, če je poraba za današnje cene goriva previsoka, no če narediš par tisoč kilometrov letno potem je vseeno kaj vzameš samo da ni dizl.
Par let nazaj smo imeli po 0.8 evrov bencin meni je takrat 1.8 vw motor pil 9-10l. 1.6 sem imel povprečno krog 8l.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov